21 Ağustos 2024 22:47

Saat & Saat'ten aldığım ürüne garanti kapsamında bakla eklettirecektim ancak keşke hiç ürün almasaydım ve eklettirmeseydim. Ürünü hediye almıştım erkek arkadaşıma ama kendisi taktığında bileğine dar oldu. Ben de en yakın Saat & Saat mağazasına giderek ürüne garanti kapsamında parça ekletmek istediğimi belirttim ve aciliyetini belirtmeme rağmen bana en geç 20 günde teslim edilir dediler. Ürünü 13 Temmuz'da verdim. Bugün teslim aldım ve hüsran, parça asla sağlam değil. Arada mesaj attım Saat & Saat tekniğe, ürünüm nerede diye. Bana parçanın yurt dışından temin edilmesini beklediklerini söylediler. Ben de kaliteli bir şey takacaklar sandım, parça sağlam değil, vidası oynuyor. Resimlerde gördüğünüz gibi kordonla asla uyumlu olmayan bakla takıldı, resmen boşuna oyalamışlar. Delik deşik, 2. El bir bakla takmışlar. Bir hukukçu olarak Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Kesinlikle erkek arkadaşıma resmen rezil oldum. Kendisi, 'Ben taktırırım herhangi bir saatçide, ' dedi. Bir daha asla Saat & Saat'ten ürün almayacağım.

22 Ağustos 2024 08:47 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

İkra
İkra
23 Ağustos 2024 16:29

İletişime geçtiğimde ne gibi bir sonuç elde edeceğiz acaba? İletişime geçiyorum sonucu da buradan paylaşacağım

23 Ağustos 2024 16:45

Merhaba Değerli Müşterimiz, İlettiğimiz linkten ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Bildirimler 2 iş günü içerisinde yanıtlanmaktadır. Saygılarımızla

Emrah sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2023 17:59
"Teşekkürler."
Saat & Saat Mağazası Tüketici Hakem Heyeti Kararını Yok Sayıyor

Oğuzhan
27 Eylül 2023 18:09
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 19:17

06 Eylül 2023 10:37
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 17:23