Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi

Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi
20 Aralık 2024 00:35

Royale online oynarken bir anda haksız yere hesabım engellendi oyuna çok para yatırdım ve hesabı 57 level güzel olması için uğraşıyordum.

Yasa dışı hiçbir şekilde para alışverişi yapmadan oyunun izin verdiği şekilde oyun içi ticaretten hesap dizmeye çalışıyordum hesabım görev yaparken birden oyun attı ve bu uyarıyı aldım kimseye hakaret etmeden ve hile kullanmadan bana sebepsiz yere ban atamazsınız. Hesabımın en kısa sürede açılmasını istiyorum.

Çünkü yasa dışı hiçbir şey yapmadım. Eğer hesabım en kısa sürede açılmazsa royale online oyununu indirdiğim arkadaşlarımdan sileceğim ve size dava açacağım.

24 Aralık 2024 16:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Osman Bey, Aldığınız mesaj yasaklama mesajı değildir, bu mesaj anlık olarak sunucumuzdan doğru cevap alamadığınızda oluşabilir. Bu hata dışında ayrıca bir yasaklamanız varsa; yasaklama sebebini öğrenebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Bekir
Bekir

Banada yaptılar hesabımı sebepsiz banladılar maillere dönüş sağlamıyorlar en son çok mail attığım için git dava aç gibi bir cevap verdiler. İnsanları bildiğin gasp ediyorlar usuzlsüz ve yasadışı gelir elde ediyorlar

Zula Oyun Uzun Süreli Erişim Sorunu Ve Haksız Ban!

24 Mart 2025 17:08

Royale Online Haksız Yere Hesap Engellendi