Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi

Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi
Osman
20 Aralık 2024 00:356.885

Royale online oynarken bir anda haksız yere hesabım engellendi oyuna çok para yatırdım ve hesabı 57 level güzel olması için uğraşıyordum.

Yasa dışı hiçbir şekilde para alışverişi yapmadan oyunun izin verdiği şekilde oyun içi ticaretten hesap dizmeye çalışıyordum hesabım görev yaparken birden oyun attı ve bu uyarıyı aldım kimseye hakaret etmeden ve hile kullanmadan bana sebepsiz yere ban atamazsınız. Hesabımın en kısa sürede açılmasını istiyorum.

Çünkü yasa dışı hiçbir şey yapmadım. Eğer hesabım en kısa sürede açılmazsa royale online oyununu indirdiğim arkadaşlarımdan sileceğim ve size dava açacağım.

24 Aralık 2024 16:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Osman Bey, Aldığınız mesaj yasaklama mesajı değildir, bu mesaj anlık olarak sunucumuzdan doğru cevap alamadığınızda oluşabilir. Bu hata dışında ayrıca bir yasaklamanız varsa; yasaklama sebebini öğrenebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Bekir
Bekir
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 08:56

Banada yaptılar hesabımı sebepsiz banladılar maillere dönüş sağlamıyorlar en son çok mail attığım için git dava aç gibi bir cevap verdiler. İnsanları bildiğin gasp ediyorlar usuzlsüz ve yasadışı gelir elde ediyorlar

Royale Online Haksız Yere Hesap Engellendi

Murat
6 Ağustos 2024 14:241.638

Royale online oynarken bir anda haksız yere hesabım engellendi biz bu oyuna 10 kişi başladık eğer böyle sebepsiz yere he...

Royale Online Haksız Yere Hesap Engellendi
1 Destek

101 Okey Plus Haksız Yere Engellenen Hesabım İçin Yardım İstiyorum

Hüseyin
24 Kasım 2024 19:391.272

Hiçbir şekilde hile yapmadım. Hesabım hile yüzünden engellendi diyor. Şu oy...

Tümünü Gör
Kabasakal Royale Online Yang Satışı

Kabasakal RoyaleOnline Yang Satışı

Eyup
Royale Online Pazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale OnlinePazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale Online Vallahi Bıktık

Royale OnlineVallahi Bıktık

Kerem
Royale Online Derhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Royale OnlineDerhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Oktay
Royale Online Alttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Royale OnlineAlttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Şahin
Royale Online Oyun Hatası