Gamze sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 12:12

Öğrencileri mağdur edip bir bahane bulup para alma peşindeler. Kahvaltı desen doğru dürüst verilmiyor klimaları çalıştırmıyorlar odanın bir yerine ufacık bir şey olsa (öğrenci kaynaklı olmasa da) piyasa ederinden 3-4 kat fazla para istiyor ve tehdit ediyorlar.

Hayrettin
Hayrettin

Merhaba, eleştiri kime göre neye göre ona göre dikkate alınmalı 3. Yılımız, her anne baba gibi kaygılarımı, endişelerimi bilebilirsiniz yakın olduğumuz için gidip gördük, ilk günden bu yana hiç tereddüt yaşamadım. Müdüre hanım tam bir Yönetici ve diğer bayanlar kızıma, kızlara abla gibi davranıyor lar. Deprem sonrası müdüre hanım ve bayanların eve gitmeden orada kalmaları çok güzel bir sorumluk bilinci diye düşündüm. Giriş çıkış saatlerin de mesaj bilgisi veriyorlar Veli olarak, Anne baba lar gönülleriniz harat gönderebilirsiniz

Selma
Selma

İyi günler tanıdığım burda kalırken ziyarete geldim, güzel bakımlı bir yer, kendisi kalırken memnun olduğunu ve kütüphanenin yakınlık avantajını kullandığı için üç kişilik odayı tercih ettiğini söylemişti, hiç değilse gezin

Duru
Duru

Burada kalan bir öğrenci olarak, yurtta kalmayan birinin bu "deneyimleri" yazması beni şaşırttı ve şikayetin gerçekliğini sorgulattı. Benim ve arkadaşlarımın tecrübeleri farklı. Yurdumuzda haftada iki gün ikram var ve kahvaltıda sıkıntı yok. Klimalar her zaman çalışıyor; yazın bazen can sıkıcı olsa da genel olarak iyi. Odaya zarar verme durumu yanlış ele alınmış; öğrenciler zarar verirse depozitodan kesiliyor, abartılı rakamlar istenmiyor. Tekirdağ Özel Royal Kız Yurdu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ne yakın ve prestijli bir yer. Arkadaşım Gizem de buradaki imkanlardan memnun. Şikayeti yazan kişinin erkek olduğunu belirtmek isterim. Kız öğrencilere yönelik bir yurtta bir erkeğin deneyimlerinin değerlendirilmesi mantıklı mı, tartışılır. Belki de yurdun imkanlarını tam anlamayacak şekilde yorum yapmış olabilir. Kısacası, burada kalan bir öğrenci olarak, yurdumuzdan memnunum ve bir problem görmüyorum.

Essen
Essen

Merhabalar. İşletmeyi ve işletme sahibini yakından tanıyoruz. Yazılan şikayetin gerçeklik payı yok. Kız öğrenci yurdu hakkında bir erkeğin şikayeti de biraz ilginç olmuş. Artı Tekirdağ da üniversiteye çok yakın modern bir tesis. Karalama kampanyası bence.

tekirdag-royal-kiz-ogrenci-yurdu-magduriyeti-5.jpg
tekirdag-royal-kiz-ogrenci-yurdu-magduriyeti-4.jpg

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 16:00