Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 16:00

Yurdun personeli sözleşmeyi yaptıktan sonra öğrencilerle patron gibi konuşuyor. Depremden dolayı uzaktan eğitime geçilince senetlerimizi alamıyoruz. Senetlerin %50'sini ödememizi istediler kabul ettik. Bizim ödememiz gereken tutar %50'den fazla yapıyor. Tekrar hesaplama yapılmasını ve ödeme yapacağımızı söyledik. Buna rağmen bizi avukata vermişler. Yurda gelince kesinlikle parasını hak etmiyor. İlk olarak benim paylaştığım fotoğrafta odamın duvarında boydan boya çatlak var. Odamın ortasından ise çelik bir kolon çıkıyor. Çamaşırhanede makineler sürekli bozuk çamaşır sorunu da yaşanıyor. Yemekhanede hijyen yok sokak köpekleri yemekhaneye giriyor.

Akşam yemeğini sokak köpekleriyle beraber yersiniz. Kaloriferler çalışmıyor umuttepe bölgesi soğuk olduğu için ısınmakta çok problem yaşarsınız. Kaloriferi tamir etmek yerine size ekstradan battaniye veriyorlar. Her gün aynı yemekler çıkar. Yemekleri de o kadar iyi değil, mecbur dışarıdan söylemek zorunda kalıyoruz. Ücret ise üniversitenin karşısında diye başka da yurt olmayınca fiyatı en üst seviyede tutuyorlar. Bu parayla ev tutmak daha mantıklı. Yurdun personeli senetleri imzalayana kadar size iyi davranıyor. Ondan sonra patronluk taslıyorlar.

Ahmet
Ahmet
28 Ekim 2023 02:16

Önceki şikayeti yanlışlıkla sildim. Ayyıldız Park Yurdu cevaplamış ben den suçlamaları ispat etmemi istemişti suçlama olduğunu iddia etmişlerdi. Ben kimseyi haksız yere suç veya iftira atacak insan değilim. Şimdi konuya gelecek olursak. Şimdi WhatsApp yazışmalarını paylaşıyorum. İlk önce ödeme yapacağımı söylediğim halde beni şikayet ettiniz ödeme yapmıyor diye. Benim ödeme yapmak istemediğim konu sadece benden fazla para talep ettiniz bunu reddettim sadece %50 sini ödeyeceğimi söylemiştim. Daha sonra bu yorumu o zaman da paylaşmıştım. Ve yorumu paylaştıktan sonra arayıp özür dilediniz benden yorumumu silmem karşılığından avukattan şikayeti geri çekeceğinizi söylediniz senetlerimi almak ve sınav döneminde daha fazla stres yaşamamak için silmek zorunda kaldım. Bu arada bu resimlerin dışında telefonda bana bağırıp çağırmalarını yazmadım daha telefonu suratımıza kapatırsınız ailemden arayıp onlar konuşup sizinle anlaşmak istediğinde onların suratına da telefonu kapattınız. Telefonda bana bağırıp çağırırdınız senetler elinde olunca yapmadığınızı bırakmadınız ses kaydı almış olsaydım onları da paylaşacaktım. Elimde daha fazla ss var onları da paylaşabilirim.

30 Ekim 2023 16:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

01 Temmuz 2024 18:19

11 Temmuz 2025 14:10