07 Eylül 2023 20:23

Bu numara Şemsettin Günaltay Caddesi No:25/b Rota Teknik Servis Kırkonaklar Çankaya Ankara'da bulunmaktadır.

Hermetik şofben arızası ile Google üzerinden müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle buradaki teknik servis elemanı arıza için geldi, ev kiradaki evimiz içinde büyükelçi kalıyor. Servis elemanı 1 ve 2 ile fotoğrafta belirtilen parçaları yandığını söyleyip söktü. Fiyat olarak da 7800 civarı bir para talep etti, ufak bir araştırma sonucu şofbenin piyasası 8000 ve 10000 arası değiştiğinden ustaya ulaşıp tamirden vazgeçtiğimizi söktüğü parçaları almaya geleceğimi söyledim. Kendisinin mağdur olmaması için servis ücretini iş yerine gidip teslim ettim. Söktüğü parçaları da geri aldım.
Buraya kadar her şey normal bir şekilde geçti.

Mesleğim gereği teknik parça ve malzemelerden anladığım için eve gelen ustanın haksız kazanç sağlama adına yandığını söylediği 1 numara fan motorunun sağlam olduğunu piyasa değeri ise 1000 ile 2000 TL arası değiştiğini öğrendim. Aslında bozuk olan parça sadece 2 numaralı hava prosestatı onunda piyasa değerinin 400 ile 800 arasında değiştiğini öğrendim.

Fakat burda teknik servis için gelen eleman yandığını söylediği fan motorunun bakır tellerini iki ucundan da kestiğini fark ettim ve fark ettiğim anda kendisine aradım mesaj attım hala bir cevap vermesini bekliyorum. Belki özür diler yaptığı ahlak dışı davranış için. Aslında özür dileseydi bu kadar uğraşmayacaktım da.

Velhasıl kelam buradaki işletme Google sponsor reklam üzerinden kendisini birçok kombi ve beyaz eşya müşteri temsilcisi gibi gösterip resmi servis çalışanları gibi hareket etmektedirler, bu işletmenin parçalara ne yaptığını video eşliğinde anlatıp DemirDöküm orijinal müşteri destek birimine ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına şikayetlerimi ilettim. Ayrıca çektiğim videoyu sosyal medya üzerinden de paylaşacağım.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Rota Teknik Servis Şikayet Memnuniyet Sizlik

22 Kasım 2023 15:53
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 23:59

DemirDöküm Korsan Şube Ankara SRC Teknik Şube