Gözde sonuçtan memnun değil

Rossmann Isana Renkli Nemlendirici Renk Vermiyor

Rossmann Isana Renkli Nemlendirici Renk Vermiyor
Gözde
14 Aralık 2023 18:05

Rossmann'dan Renkli nemlendirici diye aldığım ısana ürünü hiçbir şekilde renk vermiyor. Bu konuda ürün için yorum yapmıştım başkaları da aldanıp almasınlar diye. Sonrasında Rossmann benimle iletişime geçti bilgilerimi falan istedi fakat açılmış ürünün değişim veya iade yapılamayacağını söyledi. Bunu anlamıyorum, denemeden ben nasıl anlayacağım renk vermediğini. Tester ürün de konulmamış bakmak için. Ben kesinlikle memnun kalmadığım bu ürünün iadesinin yapılmasını istiyorum.

14 Aralık 2023 18:48 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

16 Aralık 2023 18:59

Merhaba Gözde Hanım, 16.12.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
20 Kasım 2024 17:39
Yusuf sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2024 02:03
"Buradaki mesajımdan sonra Rossmann tarafıma hızla geri dönüş sağladı ve problemi çözdü. Bu süreçte destek olan müşteri hizmetlerine ve her daim güler yüzüyle destek olan 41 Burada AVM Rossmann personeline teşekkür ederim. Çalışanlarınız her alışveriş deneyimimde farkını gösteriyor gerçekten."
Rossmann! Dalga Mı Geçiyorsunuz?

06 Haziran 2024 15:37
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
22 Mart 2024 14:42