Ömer sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 19:19

Media Markt mağazasından 15 ay önce aldığımız Roborock Q7 Max robot süpürgenin su haznesinde her geçen gün küçük çatlaklar oluşmaya başladı. Mevcut durumda üzerinde birçok çatlak görülebiliyor ancak parça kopması gibi bir durum yok. Ürün hiçbir darbe görmemiş ve düşürülmemiştir. Anne babamın evindeki aynı marka model olan ürün de dahil olmak üzere internette de birçok kişi aynı durumdan şikayetçidir. Ürün kalitesiz bir malzemeden üretildiği için su haznesi çatlama yapıyor. Yetkili servise gönderdiğimde ise 5000 TL parça değişim ücreti talep edildi. Bu hususta emsal şikayetleri de toplayarak, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Roborock firmasından ilgili şikayetimin ücretsiz parça değişimi ya da tamamen para iadesi şeklinde çözüm bekliyorum. Teşekkürler.

25 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 6 gün sonra)
25 Aralık 2024 09:22

Merhaba değerli müşterimiz, Robot Süpürgeniz ile alakalı sorun yaşadığınızı görmek üzücü ve bunu çözmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.48 Saat içinde size ulaşacağız. Roborock Türkiye Müşteri Hizmetleri, Saygılarımızla.

Ömer
31 Aralık 2024 13:27

Solüsyon kullanmadığımız halde, bunu iddia ederek çatlamalar oluşan parçanın değişimini firma reddetti. Firmaya kendimi yazılı ve sözlü olarak ifade etmeme rağmen geçiştirildim. Roborock çok güzel bir bahane bulmuş ve her türlü arızanızı bu nedenle muhtemelen reddedebilir. Garantimin dolmasına 1 yıl daha olmasına rağmen kapı duvar... Yeni ürün almayı düşünenler bu riski kabul etmeliler bence.

Ömer
27 Ocak 22:56

Sorunum çözülmedi, tarafıma ulaşılarak, çatlayan parçanın yenisini satmak istediler, satın almadım. Garanti süresi dolmamış olmasına rağmen çatlak bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S8 Robot Süpürgelerde Su Haznesi Çatlaması Ve Garanti Desteği Sorunu

26 Ağustos 15:59
Roborock S8 Robot Süpürgelerde Su Haznesi Çatlaması Ve Garanti Desteği Sorunu
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Oksitleme İle Alakalı?

Doğan
17 Mayıs 2024 14:35