Mert sonucu yetersiz buldu

01 Temmuz 2024 17:22

Bu firmadan K1 Max model yazıcı ve filament aldım. Aldığımın 2. haftası cihazın filament sensörü bozuldu. İletişime 12.06.24 tarihinde geçtim, bugün 01.04.24 tam 20 gün geçti ve herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Filament sensörü arızalı olduğu için kilolarca filamentim çöp oldu. En son 4 gün önce ne oldu yazdım ve mesaj atmadılar. Sensör yollamayacaksanız veya destek sağlamayacaksanız söyleyin, insanları bekletmenin lüzumu yok.

Oguz
Oguz

Ben de ender 3 aldım, bir çok sorun yaşadım robo90 a bence ateş püskürme gayet anlayışlı ve yardımcı oluyorlar. Mesai saatleri dışında yazarsan cevap alamazsın. Ayrıca nanelab bende 2 defa nozzle tıkadı sağ olsunlar yardımcı oldular

Muzaffer
18 Mart 2025 11:16
Marm Store İle Yaşanan Alışveriş Sorunları
Halil sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 15:48
"Metatechtr firmasından şikayetim ile geri dönüş aldım. O gün bir işletişimsizlik yaşandığı bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı sonrasında firma tarafından Teknik Servis müdürü Ömer bey konu ile ilgilendi ve sorun çözüldü. Kendilerine ve metatechtr ailesine ilgileri için teşekkür ederim"
Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 21:15
"Teknik destekten ömer beye yardımlarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Destek Eksikliği Ve Arızalı Ürün Sorunu