RKS Motor RKS Veloce Servis İlgisizliği

RKS Motor RKS Veloce Servis İlgisizliği
30 Mart 2024 00:39

RKS veloce 150 motorumu 10.01.2024 tarihinde sıfır olarak bayiden satın aldım. Motoru alırken ABS ve diğer özelliklerini kullanabilmek için tercih ettim. 2 ay kadar bir süre motorumu kullandım. Kullanırken birden bire ABS arıza ışığı yanıp sönmeye başladı. Trafikte kendimi güvende hissetmiyorum ve bu arızadan dolayı birçok kez trafik kazası atlattım. 13.03.2024 tarihinde arızadan dolayı Ankara aydınlıkevler RKS servisine başvuruda bulundum. ABS sensörünün ABS sacına uzak olduğu için pul siparişi vereceğiz ve takınca sorun çözülecek şartıyla o gün pul siparişi geçti. 23.03.2024 tarihinde parça geldi. Beni aradılar, gelin parçayı takalım dediler. 25.03.2024 tarihinde parça takılması için servise gittim. Parçayı taktılar sorun çözüldü diyerek motorumu bana verdiler. Motorumu aldığımda hala sorunum giderilmemişti ve bu durumu onlara aktarmama rağmen 1-2 gün kullanın. Düzelir diyerek geçiştirdiler. O gün ilgilenemeyeceklerini söyleyip bayramdan sonra bakarız diyerek beni gönderdiler. Bundan öncesinde de başka servise gittiğimde ise ilgilenmeyip yukarıda bahsettiğim servise yönlendirdiler. Oradan oraya sürüklediler. ABS yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Garantili olsun sorun yaşamayalım diye motor alıyoruz, paramızla sorun yaşıyoruz. En kısa şekilde ilgilenilmesini talep ediyorum. Gerekirse motorumun ücret iadesini istiyorum.

Birkan
Birkan

Sorunu çözebildiniz mi?

Huseyin
10 Eylül 2024 20:07

İbrahim
19 Temmuz 2024 14:57
Burak sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:28