RKS Motor RKS Siesta Çin Malına Tövbe

07 Nisan 2024 15:24

RKS Siesta 50 CC aldım ve pişmanım. Kullanmadan önce en az altı hata ile karşılaştım. İlk olarak, yan ayak açıkken motor çalışmaya devam ediyor; soketi iptal edildi. İkincisi, benzin kapağının yarısı kaportanın altına denk geliyor; depo kapağının plastiği kesilerek açıldı. Üçüncü olarak, ilk gün motoru aldım ve kontak yaptığımda çalışmadı; elektrik tesisatı komple sökülerek temassızlık giderildi. Dördüncüsü, motor iki kişilik olmasına rağmen arka tekerleğin üstündeki plastik çamurluk kırıldı ve lastiği dıştan yırtarak büyük bir hasar oluşturdu; çamurluk sökülerek atıldı. Amortisör tek olduğu için esnemiş ve eğrilmiş, lastik onarımı yapıldı. Beşinci olarak, motoru aldığımdan beri direksiyon çok sertti; meğerse direksiyon çatalındaki büyük somun fazla sıkılmış. Altıncı olarak, 5000 kilometre bakımını yaptırdım. Büyük bakım yapıldı ve aşınmış arka lastik sıfır bir lastikle değiştirildi. Lastiğin üstündeki çamurluğu daha önce söktürmüştüm; ancak bu kez tek başıma kullanmama rağmen, ikinci gün arka lastiğin yanak kısmı aynı şekilde zarar gördü. Bu sefer amortisör yayı kırılmıştı. Bir daha RKS almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Himmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:49
RKS Motor Siesta 50 Elektrik Tesisat Yanma Arızası Garantiye Girmeyen Arıza
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Aşırı İlgili! RKS Motor Ve Marmaris Bayisi

Nilgün
30 Temmuz 2024 11:28

28 Aralık 2023 19:54
RKS Motor New Light Pro 125 Servis Sorunu
Arda sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Pride 125 Pişmanlıktır.

03 Aralık 2023 15:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 20:42