Akif sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Premium 125 Servis Sorunu

05 Mart 2024 17:20

Motorum (RKS Premium 125) 4 bin kilometrede ve yaklaşık 1200-1500 kilometredir istop ediyor ve bir süredir yağ kaçırıyor. Aylardır servise gidiyorum; ancak 'Doluyuz, müsait değiliz' yanıtını alıyorum. 'Bir zaman verin, geleyim. İllaki işiniz biter' diyorum; fakat 'Bilmem' diyorlar. Bu durumu 3 farklı yetkili servisle de yaşadım. En son 4 bin kilometre bakımında Erfa Grup Bağcılar, NV S Global Motorlu Araçlar Güngören ve Burrata Motor Bakırköy şubelerine, bakım zamanının geldiğini ve yaşadığım sıkıntıları söyledim. Erfa ve NV S, 'Sadece yağ değişimini yaparız, yoğunluk var' dedi. Burrata Motor ise 'Gelin, halledelim' dedi. Uzak olmasına rağmen Burrata Motor'a gittim ve ustayla sıkıntıları anlattım. 'Tamam, yerimiz yok, sadece bakımını yaparız' dedi. 'Yolda istop ede ede gidiyorum, canım tehlikede' dedim; ancak 'Yoğunuz' yanıtını aldım. 'Tamam, en azından bakımını yapın' dedim ve yaptılar. 1 saat sonra geldiğimde yağ değişiminin yapıldığını söylediler ve 800 TL ücret talep ettiler. '4 bin kilometre bakımında sadece yağ mı değişir? Başka şeylerin kontrolü ve değişimi de olmalı' dedim; ancak 'Burada sadece yağ değişimi yazılıyor' dedi. Sonuç olarak motoru aldığımda hala yağ damlatıyordu ve daha fazla istop ediyordu. Şekilde aldım, 200 TL'lik yağ koyup 800 TL mi aldılar? Kart bile çektirmeden nakit istediler ve bana para çektirdiler. Garantinin de bir işe yaramadığını göremedim. Bu 3 servisten şikayetçiyim ve motorumun sorununun çözülmesini talep ediyorum.

Akif
Akif
29 Mart 2024 00:23

3 hafta geçti hala serviste boşluk arıyorum kura motor Başakşehir şubesiyle olan WhatsApp konuşmasını aşağıya bırakıyorum ilgi bu kadar yani aradım WhatsApp'tan yazın dediler 1 salı yazdım cuma oldu geç geç cevap veriyorlar umursamıyorlar bu mudur servis Ağın RKS

Ali sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Velloce 150 Krank Ve Servis Problemi

16 Nisan 2024 01:45

RKS Arome 125 CC: Servis Ve Garanti Kabusu

Hüseyin
15 Mart 2025 17:05

28 Haziran 2024 14:04

RKS Rk125s Vites Sorunu Çözülmüyor!

31 Mart 2025 16:45
RKS Rk125s Vites Sorunu Çözülmüyor!