19 Ağustos 2024 17:21

RKS marka motosiklet veya grace 202 Pro model almayı düşünen varsa yazıyı sonuna kadar okusun!

RKS p i ş m a n l ı k t ı r!

Yaklaşık 2 ay önce Sakarya RKS Motor bayiinden Grace 202 Pro model Scooter aldım. Motosikleti aldığın günden sonra daha 200-300- km olmadan balatalarda zıngırdama sesi gelmeye başladı. Servise sorduğumda bunun kronik olduğunu söylediler ( Almadan söyleseydiler ya hiç almazdım! ). Daha sonra ilk servis bakımı gelmeden yani 500 km olmadan egzoz koruma plastiğini sıkmadıkları için ya da aşırı titremeden yolda kendi kendine uçmuş. Bunu servise söylediğimde garantiden isteyeceklerini söylediler ( 1,5 ay oldu gelen bir şey yok). 620 km de egzoz sabitleme yerinde çatlama olduğunu gördüm. Motosiklete sabitleme yerlerinden 3-4 yerden aynı anda çatladı şu an neredeyse kopacak noktada. (İlk zaman çektiğim görseli yükledim, sonrasında daha kötü duruma geldi kullanmayı bıraktım) Bunu servise söylediğimde bunun da kronik olduğunu garantiden isteyeceklerini söylediler ( 2 aydır stokta yok! ). Motosiklet 650-700 km gelene kadar ara ara seyir halinde iken elektrik kesmeye başladı. Servise sorduğumda bunun olabileceğini Çin malı motosiklet olduğunu çok kalite beklememem gerektiğini söylediler ( Mükemmel bir servis bildirimi! ). Anlayacağınız motosikleti alalı 2 ay oldu 7-8 kere servise götürdüm ve hiçbir sorunuma çözüm bulamadım. Şu anda motosikletin egzozu kopma aşamasında olduğu için kullanamıyorum. Kaynak yaptırayım diyorum garantiden çıkar diyorlar. Ne yapacağım peki RKS söyler misiniz? 95bin tl verdiğim motosiklete sadece 10 gün falan binebildim. Parayı ödeyene kadar her şey çok güzel ödedikten sonra kimse yüzünüze bakmıyor. Kronik problemleri zaten biliyorsanız ne diye satıyorsunuz bu motosikleti? Daha kaç ay daha parça bekleyeceğim?

Rahmi
Rahmi
11 Eylül 2024 19:14
RKS Motor RKS Pişmanlıktır. Paranızı Çöpe Atın Daha İyi! (şaka Değil )

Motosikletin egzozu komple koptu arkadaşlar. Bayi veya fabrikadan herhangi bir geri dönüşte yok. Motosikleti 40-50 bin verene vermeyi düşünüyorum. RKS pişmanlıktır.

Umut
Umut

Ben de Grace 202 kullanıcısı olarak sizler gibi aynı şikayetlerden yana servislere gittim. Hiçbir şekilde işlem yapmıyorlar. Dışarıda 150₺ ye oksijen kaynağı yaptırdım motoru mecburen bu şekilde kullanıyorum. Fakat bende de 70 km/h üzerinde tekleme yapıyor ve gaz kesiyor. Servisin çözümü ise 70 km/h üzerine çıkmayın motoru sıkıştırmayın problem olmazmış.

Matador

Artık bu saatten sonra RKS ağzıyla kuş btutsa piyasada tutunamaz bence. Yorumları okuduktan sonra kesinlikle vazgeçtim. Grace 202 almayı düşünüyordum ama artık kesinlikle kesinlikle kesinlikle. Ucuz parçalı ve düşük kalitede Çin malı sonuçta bunlar. Paramı çöpe atmaya niyetim yok. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

Matador

Önümüzdeki ay motosiklet almayı düşünüyordum. ( Hali hazırda Abush kullanıyorum ) Bu şikayetleri okuduktan sonra mümkün değil. Adamın resmen burnundan geliyormuş. Abi 3-5 fazla verelim Japon'dan şaşmayalım diyorum. Yoksa ucuz diye hep paramızı çöpe atıyoruz.! 2. Nci el olsa bile Yamaha ya da Honda bakacağım kendime. En azından basım ağrımaz.!

Semih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok

16 Nisan 2024 01:39
RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok
Metin sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2025 01:02
RKS Motor 5300 Km'de Sürekli Arıza Çıkaran Motorumun Garanti Mağduriyeti
Göktürk sonuçtan hiç memnun değil

Göktürk
05 Mart 2024 00:00