RKS Motor Motorum Yandı Dönüş Alamadım

RKS Motor Motorum Yandı Dönüş Alamadım
Gökalp
11 Nisan 2024 01:20

RKS Spontini 110 modeline ait iki adet motosikletimiz var. Bu motosikletleri bayiden satın aldık. RKS markasına, motosikletlerin benzin kapağından benzin sızdığına dair gönderdiğim e-postaya henüz bir yanıt alamadım. Ayrıca, motosikletlerden biri ile 2300 km'de talihsiz bir kaza yaşadık. Daha önce e-posta yoluyla yaz aylarında sıcak hava koşullarında motosikletin yanma riski olduğunu belirtmeme rağmen, herhangi bir geri dönüş alamadım ve sonuç olarak motosikletim yolda seyrederken, üzerinde kurye arkadaşımız varken yanarak kül oldu. RKS markasına e-posta yoluyla ulaşmama rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Bu durum karşısında RKS markası hakkında savcılık yoluyla soruşturma başlatmayı düşünüyorum. Elimde bu olaya dair tüm kanıtlar mevcut. İkinci motosikletimizi de benzin kapağından sızıntı yaptığı ve yanma riski taşıdığı için kullanmaya cesaret edemiyoruz. Diğer kurye arkadaşlarımızın da benzer sorunları yaşadığını duyduk. Anlaşılan o ki, RKS markasına ait motosikletlerde ciddi güvenlik sorunları mevcut.

profile profile

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
06 Şubat 2024 13:06
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Marka Motosikletimin Kornası Sorunu

25 Ağustos 2023 11:02

Aldığım Yeni Motosiklette Bitmeyen Sorunlar Ve Ücretsiz Onarım Talebi

04 Kasım 2025 09:02
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah