Emrah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Dünyanın En Kötü Motor Markası

19 Temmuz 2023 00:18

RKS bayisinden Premium modeli sıfır bir motor aldım, aldığımdan beri arka diski yamuk ve hiçbir kontrolden geçmeden motoru bana teslim ettiler. Öyle ki motoru almak istediğimde motorda hiç benzin yok, aküsü bile takılı değildi. Sıfır motor. Ben de ilk bakımda yani 500 km'de götürdüğümde söylerim diye bekledim, zaten işlerimden dolayı sürekli motorun peşinden koşamıyorum.

Motoru 500 km bakımına götürdüğümde garanti kapsamından istettik ve beklemeye başladık. Aradan 1 hafta geçti ve fabrikadan olumsuz cevap geldi. Nedenini sorduğumda yürüyen aksam garanti kapsamına girmiyormuş. Yani bu firma bu aksamı fabrikasyon yamuk yapabilir, bunu sorumluluğunu kabul etmeyebilirmiş.

Ben de ne kadar saçma olduğunu kaç kere arayıp söyledim, sonrasında ilk 1-2 gün içinde bildirmeniz lazım demeye başladılar. Yani kötü işçiliklerini bana yıkmaya çalıştılar. Sonrasında ben biraz daha bastırınca (sürekli arayıp şikayet formu oluşturdum) müşteri memnuniyeti kapsamında yapalım dediler. Ben yine servise gittim ve diski yeniden istettik. Bu arada benim kontak kısmı iç kısmından kırıldı, yerinden çıktı ve direksiyon kilitlenmiyor.

Yine 1 hafta bekledik ve servisi aradım parça geldi mi diye. Servis bana motorun üzerindeki diski istediklerini ve incelemeye alacaklarını söylediler. Yani ben şu anda elim ayağım olan motoru servise bırakacağım, onlar diski sökecekler, fabrikaya gidecek, incelenecek, sonrasında uygun görülürse yenisi yollanacak. RKS'yi aradığımda bu sürecin ne kadar olduğunu sordum ve bana yasal sürenin 45 iş günü olduğunu söylediler. 500 TL'lik disk için, ben motoruma daha 45 iş günü binmedim, bana böyle bir şey söylediler.

Devam edeyim, aynı anda ben bu markanın Scooter'ını da aldım. Daha alalı 1,5 oldu ve ekranında anahtar işareti çıktı. Bu arada beni yolda bıraktı. Ben de servisine götürdüm, yine fabrika süreci vs. Cevap olarak kullanıcı hatası cevabı aldım. Dışarıda belediyenin vs. Scooter'ları yerlerde, suda, çamurda sürünür bir şey olmaz. Benim gözüm gibi baktığım 1,5 ay önce aldığım Scooter bozuldu ve bu benim hatammış. Ekran değiştirildi ve benden 1,000 TL para aldılar. Bu 1,000 TL için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Bunları yazmaktaki sebebim insanları bu marka konusunda bilinçlendirmek, çünkü gerçekten çok stres yaşadım ve mümkünse ürünlerinin arkasında durmaları, şikayetlerimi gidermeleri.

profile profile profile

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 06:29
RKS Motor Mt3pro Km Sorunu Ve Ön Takım Sorunları

RKS Motor Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Kasım 2024 10:36
Engin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 15:06
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 15:36
RKS Motor Müşteri Hizmetleri Ve Parça Stoğu Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Reale 125: Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Destek

06 Şubat 2025 13:11