Riot Games Sebepsiz Hesabı Askıya Almak

27 Mart 2024 12:05

Hiç yardımcı olmuyorsunuz. Size hile veya üçüncü parti yazılım kullanmadığıma dair kanıt da sundum, ancak siz hala bana neye dayanarak yasaklama uyguladığınızı açıklamadan hesabımı banlıyorsunuz. Hesabımda bulunan silah skini ve birçok ödeme yaptığım şeyler var. Bana hiçbir açıklama yapmadan doğrudan hesabımı askıya alamazsınız. Hesabımı geri istiyorum. 'Killingjokes' adında her platformda benim yayın kanalımı görebilirsiniz. Orada da net bir şekilde hile kullanmadığımı görebilirsiniz. Hesabımı askıya aldığınız gibi geri de açabilirsiniz. Bence bu haksızlığı kabul etmiyorum. Yaklaşık 10 yıldır ortalama bir Riot oyuncusuyum ve şu anda yaptığınız hiç doğru değil. Hile kullanan birine yasaklama uygulamayıp bana yasaklama uygulamanız ilginç. İlginizi bekliyorum ve hesabımın açılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.

Ve Riot'un bana verdiği cevap:
Hesabınızda yaptığımız detaylı incelemeler sonucunda hesabınıza uygulanan disiplin işleminde hiçbir yanlışlık bulunmadığını belirtmek isterim. Bu incelemeler, kesin kanıtlar doğrultusunda ve detaylıca yapıldığı için gelecekte kısıtlamanın kalkması mümkün değil. Eğer konu hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen Hizmet Şartlarımızın 7. Kısmında bulunan kullanım kuralları maddelerini kontrol etmeyi unutmayın. Yayında oynadığım hesabımın yayınlarda da kanıtı var, ama hala inatla bana verdiğiniz cevap bu. Yaklaşık 10 yıldır Riot kullanıcısıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mert

Benimki LoL için olsa da aynı sorunu yaşadım 10 yıllık kullanıcıyım bende ve yanıt bile alamıyorum ticketlerden

Mert

Aynı şeyden bende yedim 9 ay oldu yaklaşık 40 50 mail atmışımdır hiçbir dönüş alamadım

Riot Games Haksız Ban Ve Yetersiz Destek: Hesabımı Geri İstiyorum

Adasdadsdasdsaadsdsa
22 Mart 2025 17:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 14:42
Muhammed sonuçtan çok memnun