21 Kasım 2024 13:03

4 Ekim 2024 tarihinde Paytr ile 1710 TL ödeme yaparak https://reydeko.com/ adlı siteden halı aldım. 1 buçuk ay oldu. Ürün gelmedi. Sitelerindeki telefon numaraları ve WhatsApp hesaplarından iletişim kurmaya çalıştım. Hiçbir şekilde ulaşamadım. Instagram üzerinden yazdığımda sipariş iptali yapıldığını söylediler ama hiçbir şekilde param geri gelmedi. Alışveriş yaptığım firma şu an aramalarıma ve mesajlarıma geri dönmüyor. Paytr ile ödeme yaptığım için siteyi güvenli olarak algıladım. Güvenli olmayan bir site ile Paytr nasıl iş yapıyor, anlamış değilim. Paytr'ın konuyla ilgilenmesini rica ediyorum. Aksi takdirde gerekli hukuksal işlemlere başvuracağım.

23 Kasım 2024 02:53

Pay TR konuyla ilgili bana ulaştı. Reydeko firmasıyla ilgili pek çok şikayet aldıkları için firmayla anlaşmalarını bitirdiklerini belirttiler. Ve benden bankama harcama itirazı yapmamı istediler. Harcama itirazımı bankama ilettim şu an değerlendirme aşamasında. Çözülmezse tekrar kendileriyle iletişime geçeceğim. Bu sırada reydeko firmasıyla ilgili birime zaten şikayet dilekçesi veriyor olacağım. Eğer pay TR sorunumu çözmezse onlarla ilgili de aynısını yapacağım sonuç olarak güvenli bir ödeme sunduklarını iddaa ediyorlar.

01 Aralık 2024 01:48

Şikayetim hala çözülmüş değil banka 60-180 gün arası sürebilen bir harcama itirazı değerlendirme süresi olabileceğini söylüyor. Yani madem ben bu süreyi bekleyeceğim pay TR bu alışveriş sürecinde tam olarak neye katkı sağlıyor? Arada pay TR olmasaydı da ben bu süreyi bekleyecektim. Bu alışverişin nesi güvenli tam olarak hangi noktada güven vadediliyor?

Seval sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 12:34

08 Ağustos 2024 16:24

13 Ağustos 2024 01:12

31 Temmuz 2024 10:37
Reydeko Halı Reydeko Mağazası Pişmanlıktır.
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 22:06