Ayşegül
19 Temmuz 2024 10:50

Merhabalar, gün içerisinde bugün 2 deodorant aldım ve ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. Ürün basınca fıslamıyor. Aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var, ürünlerde çok ciddi kapak sorunu var. Aynı ürünü bir daha kullanmayı gerçekten düşünmüyorum çünkü para verip tek bir kere kullanamıyorum. Gerçekten çok üzücü.

19 Temmuz 2024 10:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Yeni Deodorantın Kapağı Hatalı, Kullanamıyorum!

28 Temmuz 2025 05:59
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
26 Temmuz 2025 15:14
"Müşteri Hizmetlerinden (yanlış hatırlamıyorsam ismini) Cansu Hanıma ve firmaya teşekkür ederim. Yıllardır kullandığım tek markanın kapak sorunu beni çok üzmüştü. Artık bu markadan vazgeçmek üzereydim ki, Cansu Hanım sorunla ilgili hem beni bilgilendirdi, hem de hediye gönderimi sağladı. Firmaya güvenim yerine geldi. İlgileri ve alakaları için çok teşekkürler.🙏 Emotion kullanmaya devam.✌️"
Havva sonuçtan çok memnun

Havva
10 Haziran 2025 00:48
Dilek sonuçtan çok memnun

Dilek
11 Mart 2025 18:03
"Şikayet oluşturduktan çok kısa bir süre içinde iletişime geçildi ve zararımın giderilmesi için yeni ürün gönderimi yapılacağı söylendi. Arayan müşteri temsilcisi çok kibar ve ilgiliydi teşekkür ederim."
Fikriye sonuçtan çok memnun

Fikriye