Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 15:54

Retro dünyam isimli İnternet sitesinden TV için retro oyun konsolu aldım. Ödeme yaparken sıkıntısız bir şekilde ödemeyi yaptım. Bugün siparişimi sorguladığımda hala kargolanmadığını gördüm. Site üzerinden iletişim numarası sorguladığımda ise herhangi bir iletişim numarası bulamadım. Instagram adresinden kendilerine ulaşıp durumu izah ettiğimde ellerindeki stoğun bittiğini yeni ürünlerin gelecek olduğunu bununda 10-12 gün süreceğini söyledi. Dilerseniz para iadesi yapabileceklerini de söyledi. Kendilerine sitedeki vaat ettikleri 3 iş günü içinde kargolanacaktır sözünü tutmalarını ve para iadesi talep etmediğimi o 3 günü bekleyeceğimi söylememe rağmen para iadesi oluşturuldu. Paranın bankaya ödenme süresi 10 gün sürüyor ben mağdur edildim.

Yorumlar (5)

Şikayeti Çözüldü

Merhaba 17 Kasım 2023 tarihinde oyun konsolu sipariş verdim mesajlarıma güzel cevap veriyorlar ama hala ürün elime ulaşmadı para iadesi yapalım dediler tamam dedim para iadesi yapıldı bankanıza bağlı üç gün içerisinde iadeniz olacaktır yazıldı sonra ben bankamı aradım böyle bir bekleyen iade gözükmüyor denildi

Mert
Mert

Aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim aynı gün vermişiz siparişi 15 gündür bekliyorum sana yazdıkları cevapların aynısı banada yazılmış mağdur olduk

Şikayeti Çözüldü

Kartla aldıysanız hemen itiraz da bulunun bankaya

Onur
Onur

Bunların İletişim no nedir bulamadım bende yazacağım

Muhammet
Muhammet

Yok. Instagram'dan sadece ulaşılabiliyor. En güzeli alışveriş sitelerinden almak. Ben oralardan aldım.

M. Tuncer
14 Aralık 2023 13:35