İnanç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Restbet Oyunların Hepsinde Hile Var

İnanç
28 Şubat 2024 14:24

10 yıldır casino oyunları oynuyorum. Bu platform öyle bir sistem kurmuş ki, 10 birim yatırıp 1 birim alsak kabul ederdim; ancak o bile mümkün değil, direkt şüphe uyandıran bir site. Altyapıları hakkında söylenenlerin gerçek olmadığını düşünüyorum, tamamen kötü niyetliler. 50.000 birimden fazla para kaybettim. İnsan bir defa da kazanamaz mı? Tüm oyunları ayarlanmış ve güven vermeyen bir site ve altyapıları var.

profile profile profile

Yiğit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yiğit
04 Mart 2024 16:15
"Bu sabah çekim sağlayabildim. Teşekkürler. Firma sorunumu gidermiştir."
Suphi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Suphi
23 Nisan 2024 14:56
Firat sonuçtan hiç memnun değil

Firat
11 Şubat 2024 14:45
Nazife sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Nazife
25 Mayıs 2025 12:57
"Teşekkürler. C**** bey WhatsApp üzerinden geri dönüş sağladı."
Çağrı sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Çağrı
01 Aralık 2023 14:51
"Teşekkürler. Sonunda makine sonunda verdi."