Hizmet Karşılığında Fatura Yok, İcra Tehdidi Var!

25 Kasım 2024 10:16

Gebze Renew Beauty şubesinde dövme sildirme hizmeti aldım, beş seans anlaşmıştık, seans ücretlerini hizmet aldıkça ödeyeceğime dair senet imzalattılar. Velakin en nihayetinde öyle de oldu fakat son seansa sağlık problemlerimden dolayı gidemedim ve bunu da telefonda her seferinde belirttim. Ona rağmen gitmediğim seansın ücretini almak istediler. Ödemeyeceğimi söylediğimde ise icraya vermişler. Peki sayın yetkili, yapmış olduğunuz işin faturası nerede? Aldığım hizmetin fatura karşılığı nerede? İcraya vermek ne demek? İnsanları nasıl böyle mağdur edebiliyorsunuz ve kolayca harcayabiliyorsunuz? İtibarı zedeleyecek hareketler bunlar, benim bir itibarım var ve bu saçma sapan davranışlarınızdan dolayı zedelendi, öyle mi? Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu merkeze gidip senet imzalamayın. Senet ne demek zaten ya, nasıl bir amatörce davranış sergiledim imzaladım bilmiyorum ama insanları inanılmaz mağdur ettikleri en azından manevi olarak, aşikar. Allah'tan elden ödeme yapmadım, buna zorlandığım halde hep hesaba açıklama yazarak attım :) E faturamı da vermiş olmanız lazım, bende yok, sizde saklı mı peki :)

27 Ağustos 2024 23:22

Yanıltıcı Hizmet Deneyimi Ve İletişim Sorunları

03 Kasım 2024 11:12

Aldığım Hizmetin Eksikliği Ve Haksız Ücret Talebiyle Mağdur Edildim

07 Mayıs 2025 22:47
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Renew Beauty Güzellik Salonunda Dövme Silme İşlemi Şikayeti

12 Ağustos 2024 20:17