Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Kalorifer Havalandırma Yön Kiti Hk.

Renault Megane Kalorifer Havalandırma Yön Kiti Hk.
25 Eylül 2024 16:10

Merhabalar,

Renault Megane Sedan 2020 model 1.3 tce aracımın kalorifer havalandırma yön klipsi yerinden çıkmıştır. Klips olmadığı için mekanizmanın tamamına servis ücret talep etmektedir. Bu 3. CÜ Megane aracım ve hepsinde aynı kronik sorun vardı. (Son 7 yılda bir üst modelini aldım)

Aracımın uzatılmış garantisi devam etmektedir.

Keyifle kullandığım ve sürekli aynı modeli tercih ettiğim araçlarda üretici kaynaklı sorun olduğunu tahmin etmekteyim. Çünkü araç göğsünde 4 adet kalorifer havalandırma mekanizması mevcut ve 3 ü sağlam mutlaka biri hasarlıdır

Konunun çözümü için destek bekliyorum.

Teşekkürler

08 Ekim 2024 16:18

2020 model 1.3 tce, benzinli motor seçeneği ile aldığım Renault Megane aracımın kalorifer havalandırma sistemleri kitinin üretici kaynaklı sorununa çözüm üretilmiyor olması ve geri bildirim sağlanmaması tüketici olarak aleyhimize gelişen bir durum

Servis kayıtlarında tüketici hatası ile yaklaşık 5 bin TL'lik bir maliyette cabası

Bu üçüncü aynı marka aracım ve hepsinde de aynı sorun

Kronik bir sorun

Düzeltilmesini talep etmekteyim

27 Eylül 2024 13:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Ekim 2024 10:14

Az önce servisiniz olan Mersin Gürsoy otomotivden ayrıldım. Sonuç:3.854 TL +600 TL işçilik ile üretici kaynaklı hatayı garanti kapsamında değildir diye tebliğ ettiler Soru: Renault marka Megane model araçlarınızdaki üretici kaynaklı hataya yaklaşımınız bu şekilde mi?

12 Ekim 2024 07:11

Beklentimi karşılamadılar

Fatih
Fatih

Benim aracımın sol klima menfezi düşmüştü. Benden kaynaklandığını düşünmüştüm. Sağ klima menfez yönlendiricisi de bugün gözümün önünde seyir halindeyken kendini bırakıp düştü. Kesinlikle üretim kaynaklı bir sorun. Hakkınızı kesinlikle arayın. Gerekirse tüketici heyetine başvurun. Sizin aracınız bu konuda tek değil. Yalan söylüyorlar.

Cemal
14 Ekim 2024 16:06
Megane 4'te Bitmeyen Titreme Ve Ses Sorunları
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Radyo Ve Elektrik Sorunu Çözülemiyor

Halil