Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Gayrimenkul Satın Alma Sürecinde Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 14:17

Özellikle kurumsal bir firma olduğunu düşünerek Remax markası çatısı altında Remax/Tan ofisi ile s**** a*** gayrimenkul danışmanı ile Kartal Atalar'da gayrimenkul satın alma işlemini yapmak üzere 2 kez alacağımız evi ziyaret ettik. Sonrasında 13.11.2024 tarihinde Kartal ofisine bizleri çağırarak satıcıda bizimle olmak üzere karşılıklı sözleşme yapılarak s**** a*** adına bankadan 150.000 TL kapora banka yolu ile gönderildi. Bu doğrultuda ev arayışımı diğer gayrimenkul firmalardan sonlandırarak bankada yer alan kredi sürecine başladık ve banka eksperinin geleceği gün 18.11.2024 tarihinde kendisi beni arayarak tapunun üzerinde eski bir tarihli mahkeme süreci ile işlenen 15.000.000 TL ipotek olduğunu ve bu sebepten satışın iptal olacağını belirtti. Bu süreçte diğer alternatif olarak bakmış olduğum evi 200.000 TL daha yüksek bir rakamdan anlaşmak zorunda kaldım. Bununla ilgili yapılan sözleşme de süreci işleterek gerekli cezai işlemleri hakkında destek istediğimde ise sadece satıcı kanalını düşünerek gerek yok bunlara onlarda çok satmak istedi ama sorun çıktı gibi boşverin tarzında gereksiz bir polemik sağlamıştır. Ben yine gerekli cezai şartların iki tarafını bağladığını belirterek talebimi yenilediğimde ise size borçlu evi mi satalım ne yapsın adamlar gibi cümleler kullanarak isterseniz mahkemeye verebilirsiniz şeklinde bilgi vererek görüşmeyi sonlandırdı. İlgili sözleşmenin yapılmasının amacı her iki tarafın haklarını korumaya dayalı olsa da maalesef Remax/Tan ofisinde bu durum yalnızca satıcı dikkate alınarak sağlanmıştır. Maalesef kurumsal kimlik adı altında tamamen kötü bir ticaret süreçleri işletilmektedir.

profile profile profile
28 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sayın D., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

29 Nisan 10:11

Yaklaşık dört ay önce yaşanan olumsuz bu durumun ardından, aynı ilan Remax tarafından sadece fiyat güncellemesi yapılarak, tüm görsel ve açıklama içerikleri korunarak yeniden aktif hale getirilmiştir. Bu durum, daha önce yaşatılan mağduriyetin dikkate alınmadığını ve ilgili emlak ofisinin yalnızca kendi ticari çıkarlarını ön planda tutarak hareket ettiğini açıkça göstermektedir. İlgili ofisin yaklaşımı, hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine yönelik hassasiyet eksikliği, ileride benzer mağduriyetlerin yaşanmasına zemin hazırlayabilecek niteliktedir. Bu nedenle, bu şikayeti inceleyen tüm potansiyel alıcılara, söz konusu emlak ofisinden hizmet almadan önce dikkatli olmalarını ve daha profesyonel, şeffaf ve müşteri odaklı firma ve markalar ile çalışmayı tercih etmelerini önemle tavsiye ederim.

Aziz

Bende bu bölgeden ev arayışı içindeydim, paylaşımın için teşekkür ederim. Remax/Tan ofisini internetten yorumlarına bakmak istedim ve sizin şikayetinizi gördüm. Böyle mağduriyetler yaşatıyorlarsa hiç yolumuz kesişmesin bu firma ile. Ev alma süreçleri zaten sıkıntılı bir süreç bir de böyle bir durumlarla karşılaşmak çok üzücü. Sizler adına üzüldüm sayın Seçkin Bey. Yaşadığınız durumu paylaşarak bizi bilgilendirdiğini için de tekrardan teşekkür ederim. Bende etrafımdaki eşime dostuma ev arayanlara gerekli bildirmeleri yapacağım. Allah yardımcınız olsun, böyle ilgisiz ve sorumluluk yoksunu yerler yüzünden biz son tüketiciler her zaman mağdur oluyoruz. Bu mağduriyetlerin daha fazla yaşanmaması için de böyle yerleri teşhir etmek zorundayız

Seçkin

Desteğiniz için teşekkürler Aziz Bey bu platformu kullanmamın amacı da buydu benim yaşadığım mağduriyeti başka birisinin yaşamaması içindi amacına hizmet ettiyse ne mutlu bana.

Engin

Remax tan şubesi gerçekten çok sorunlu bende aynı şeyleri yaşadım. Şikayetlere de klasik cevap dönüyorlar. Şubeler kendi içlerinde bağımsız dava açın diyor Sultan hanım.

Seçkin

Gerçekten ilgili firmadan uzak durmak lazım Engin Bey.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55
Engin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Tan Şubesi Kaporamı İade Etmiyor

Engin
27 Eylül 2024 08:59
Yurdalan sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Firması İle Yaşanan Arsa Satış Problemi

Yurdalan