Erzincan Evmer Şubesinden Aldığım Relux AS8500B Keratin Çare Üflemeli Şekil Tarak Hakkında

02 Eylül 2023 18:41

Merhaba, 19 Ağustos'ta Erzincan Evmer şubesinden öneri üzerine aldığım Relux AS8500B keratin çare üflemeli şekil tarak 2.387.00 TL'ye Arzum markasıyla satılıyordu. Eve gelip denediğimde ise kesinlikle memnun kalmadım. Satın aldığım yerdeki çalışanlara durumu ilettim ancak hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu kadar para verdiğim bir ürünü kullanmayacağım.

02 Eylül 2023 20:29

Aynı yerde Arzum markada vardı 900 TL ama bana arzumu önermedi bayan relüx önerdi tabi fiyatı yüksek olduğu için sattığı üründen prim alacak bende saf gibi o arkadaşa güvenip o kadar para verdim kesinlikle normal düz saçlara olur ama dalgalı saçlara kesinlikle olmaz saatlerce düzeltmen gerekir ben fön makinesiyle 10 dakika dön çekiyorum ürünü iade ermek istiyorum

Arzum Saç Şekillendirici Kısa Sürede Bozuldu, İade Talebim Var

Sevda
14 Mayıs 2025 09:17
Arzum Saç Şekillendirici Kısa Sürede Bozuldu, İade Talebim Var
Behiye sonuçtan hiç memnun değil

Behiye
16 Aralık 2023 03:55
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
12 Eylül 2023 11:51
"Marka kısa sürede tarafıma ulaşarak sorunumu çözmüştür. Teşekkür ederim."
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
04 Ağustos 2024 13:31
Arzum Saç Düzleştirici Beklentileri Karşılamıyor
Arzum Saç Düzleştirici Beklentileri Karşılamıyor
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
03 Eylül 2025 15:27