Hasan sonucu yetersiz buldu

Relive - BAW01 Bayide Bekleyen Relive N1 Aracım Teslim Edilmiyor.

13 Mart 2024 18:16

Aydın bayiniz olan C**** Ö*** K****** ile anlaşmamı gerçekleştirdim ve ödemesini 26.02.2024 tarihinde nakit olarak, 29.02.2024 tarihinde Kuba Motor adına kredi kartı çekimi şeklinde eksiksiz yaptığım gri renkli Relive N1 marka, şasi numarasının sonu 660 ile biten aracımın uygunluk belgesi MJ Group tarafından Aydın bayisine gönderilmemesi nedeniyle aracımın alım satım işlemleri, plaka ve ruhsat işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirilemiyor. Uzun zamandır ödemesini eksiksiz bir şekilde yaptığım aracımı bayide beklememe rağmen teslim alamıyorum. Bayiyle yaptığım görüşmede MJ Group Genel Merkezi tarafından muhatap alınmadığını, belgenin akıbetiyle ilgili hiçbir bilgi alamadığını ve sorunun çözümü için yapabileceği hiçbir şey olmadığını, kendisinin de bu konuda mağdur olduğunu ifade etmiştir. Sorunun çözümünün tamamen sizin göndereceğiniz uygunluk belgesi evrakına bağlı olduğunu belirtmektedir. Müşteri ilişkilerine sözlü olarak şikayetimi ilettim ancak müşteri hizmetleri şikayetimi isteksizce kabul etti. 'Biz ilgilenmiyoruz' şeklinde açık bir yanıt verdiler. Ödememi MJ Group'a bağlı Kuba Motor adlı firmaya gerçekleştirdim. Dolayısıyla muhatap olarak Kuba Motor'u görüyorum. En kısa zamanda tarafıma dönüş yapılmazsa ve eksiksiz bir şekilde ödemesini yaptığım aracımın teslimatını yapmayan MJ Group, Kuba Motor, Relive firmaları hakkında yasal yollara başvuracağım.

16 Mart 2024 23:08

Aracımın uygunluk belgesi bayiye gönderilmiş olup satış işlemleri gerçekleşmiştir. Geçte olsa sorunumu çözen Kuba motora teşekkür ederim.

Emre
Emre

Hasan bey araçtan memnun musunuz?

Hasan

Genel anlamda memnunum. Tavsiye ederim. İthalatçı firmanın kurumsal mantıktan uzak tutumları olmasa keyifle binilecek bir araç.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Relive - BAW01 Relive Markası Aracımı Teslim Etmiyor

Yavuz
02 Temmuz 2024 16:54
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
12 Ekim 2023 16:24
Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 18:01