Regal Raptor Regal Motor Arıza Sorunu

Regal Raptor Regal Motor Arıza Sorunu
28 Aralık 2023 22:53

Regal marka M1 tipi elektrikli aracımı 8 Kasım Tarihinde Sakarya Yetkili Servisine bıraktım. Vakum motoru arızalı oldu tespit edildi. Fren dahil aracın LED ekran, silecek gibi hiçbir aksamı çalışmıyor. Yaklaşık 50 gündür sorun çözülemedi. 400 bin tl ödediğim aracımı kullanamadığım için en az 15 bin tl yakıt ve vesait masrafım oldu. Daha önemlisi araca ve firmaya güvenim kalmadı. Aracı yurt dışında yapıp getirildiği için araca ait hataları deneme yanılma yöntemi ile çözmeye çalışıyorlar. Tabi bu arada tüketici olarak biz mağdur ediliyoruz

profile profile
20 Ocak 2024 13:40

Tamir edildi diye teslim edildi halen arızalar devam ediyor

Çok teşekkürler İstanbul Kadıköy ziverbeyde servise götüreceğim bende hayırlısı olsun iyi günler

Kardeşim merhaba benim de aracımda aynı sorun var çözüldü mü acaba sorunun bende yeni aldım aracı ama yokuşta araç kalkmıyor kapılar bazen kitleniyor bazen kilitlenmiyor korna bazen basıyor bazen basmıyor

Serkant

Aldığım bayinin baskısı ile Araç İstanbul'da servise çekildi ve elektrikle ilgili LED ekran falan tamamen değiştirildi. Ama sonra sattım. Aldığın bayii ile iletişim kurmaya çalış

Fatma sonuçtan çok memnun

Fabrikasyon Direksiyon Arızası Hayatımı Tehlikeye Attı

Fatma
07 Mayıs 2025 13:11
"Sayın Volta yetkilileri sorunumu en kısa zamanda ulaşıp yardımcı olduğunuz için; satış sonrası hizmetler müdürü H**** beye Sefer usta ve çırağına yardımlarında dolayı teşekkür ederim."

Uğur
31 Ağustos 2023 19:20
Üsame sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS A1 M**** Arızası Ve Ciddiyetsiz Fabrika

04 Ekim 2023 18:36