Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Tekira AVM'de Telefon İadesi Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Oğuz
09 Aralık 2024 11:41

Tekirdağ Tekira AVM’de bulunan mağazanızdan aldığımız telefonlarda NFC özelliği olmadığından dolayı 1 saat içerisinde iadeye getirdim. Bölge müdürleri ile görüşülüp iade olması için onayı aldılar. Genel merkeze mail atılması gerektiğini ve oradan cevap geldiğinde iade alabileceklerini belirttiler. 09.12.2024 tarihinde saat 10.45'te mağazanızı aradığımda, iade için genel merkezi aramam gerektiğini söylediler. Müşteri danışmanları yardımcı olacağını belirttiler ama 'Biz ilgilenmiyoruz, bilmiyoruz' diye ifade ettiler. Müşteri danışmanına bağlandığımda, genel merkezin numarasını iletti. Aradığım numarada iade ile ilgilenmediklerini belirttiler. 15 gün oldu, hâlâ iade mailine cevap gelecek. Artık telefonların iade alınmasını istiyorum.

23 Aralık 2024 16:40

Müşteri temsilcisi dönüş yaptı fakat hala işlem yapılmadı

23 Aralık 2024 16:38

Reeder den almış olduğumuz telefon iadesi 1 aydır yapılacak neredeyse bu kadar yavaş işleyen bu kadar ilgisiz bir firma olmamalı telefonları 1 saat içerisinde iade etmek istedik kabul edildi daha önce de yazmıştım NFC uygulaması olmadığı için iade edeceğiz ne amaçla kullanacağımızda ilettik kendilerine olur dendi mağazada çalışanlar fakat 1 ay olacak neredeyse hala iade alacaklar bu kadar zor olmamalı müşteri temsilcilerinden dönüş yapıldığında iade. Keyfi iade değil tamam iade alacağız dendi hala işlem bekliyor böyle bir firma olamaz

Burhanettin sonuçtan hiç memnun değil

Burhanettin
29 Kasım 2023 21:22
Reeder Alınan Mal Talep Ettiğimiz Değil
Reeder Alınan Mal Talep Ettiğimiz Değil

Reeder Satış Sonrası Destekte Yaşanan Sorunlar Ve Ürün Memnuniyetsizliği!

Haluk
04 Ağustos 2025 16:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Kullanılmamış Telefonda Yeşil Çizgi Sorunu Ve İade Mağduriyeti

Serkan
26 Kasım 2024 20:20
Veli sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 13:45
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 15:30

Reeder Kategorileri