Ffatihh sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro S Zoom

Ffatihh
23 Ocak 2024 00:34

Reeder S19 Max Pro S Zoom satın aldım. Satıcı mağaza, üründe 5G ve parmak izi okuyucusu olduğunu söyledi. Hatta kendisine fabrikadan gönderilen ürün içeriğini anlatan bir mail tarzında ekran görüntüsü dahi paylaştı. 'Benimle ve orada yazıyor, parmak izi okuyucu var' diye ama üründe parmak izi okuyucu yok, 5G desteği yok. Hatta alt kısımda gezinti çubuklarının yönleri bile değişmiyor. Kısacası, 13.750 TL para verip parmak izi okuyucu olmayan bir cihaz kim almak ister? Skandal resmen.

Sertaç
Sertaç

Aynı şekil banada yanlış bilgi verildi ve şu an cihazı geri almıyorlar dava açtım sizlerde hakkınızı bu şekilde arayabilirsiniz

Yusuf

Merhaba, Bana da Parmak izi okuyucusunun var olduğu söylendi ve bataryasının 4500 Mah olduğu söylendi gelen telefonda parmak izi okuyucusu yok ve bataryası 4000 Mah. Ben de bu konuyla ilgili hem bu platform üzerinde şikayetçi oldum daha sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim oradan da şikayetçi oldum. Siz de Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip hakkınızı arayabilirsiniz. Elimde kanıt yok derseniz benim şikayetim üzerindeki kanıtları alıp kullanabilirsiniz.

Ahmet
Ahmet

Başkanım Ben şikayette bulumacağımda bana yardımcı olur musunuz

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 12:29