Onur sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Kusurlu Cep Telefonu

Reeder Kusurlu Cep Telefonu
17 Mayıs 2024 23:22

Aldığım ürün: Reeder s19 max Pro zoom - mor renk
aldığım tarih: 04/03/2024
benim adım onur ****. Reeder markasını reklamlarda gördüm ve internetteki olumsuz yorumlara rağmen Türk markası olduğu için severek aldım.
Ben 13 senedir Moto kurye olarak çalışıyorum ve işim gereği sürekli cep telefonunu kullanıyorum. Bu telefonu aldığımdan beri sim kartı görmüyor ve çekmiyor (evde, işte, dışarıda). Bir çözüm bulmak umuduyla servise gönderdim ve ilk gün iyi çektiğini düşünerek memnun olduğumu belirttim. Ancak, maalesef telefon açıkken gün içerisinde kendi kendine yeniden sim kartı pinini istemeye başladı. Sorun devam ediyor.
Telefonu ilk servise götürmeden önce mağazayla görüştüğümde, yenisiyle değiştirebileceğimizi söylediler. Kabul etmeme rağmen iki üç hafta bekletildikten sonra hiçbir mağazalarında ürün olmadığını söyleyerek beni bu telefona mahkum ettiler. Şirketinizle olan sabrım tükenmiştir ve kurumunuzu CİMER'e ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

18 Mayıs 2024 12:12

Teknik servisten gelen cihazın sorunu

19 Mayıs 2024 00:22

Reeder hakkındaki şikayetinizi çözmemiz için markadan hizmet aldığınızı gösteren belge istemişsiniz

20 Mayıs 2024 11:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

20 Mayıs 2024 22:55

Sim kart çekseydi ulaşırdınız maalesef. Ben şunu anlamıyorum sürekli belge istiyorsunuz. Anladığım kadarıyla ilave olarak video çekip yollamam gerekiyor

24 Mayıs 2024 11:36

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefonumda Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Hasan
14 Ocak 2025 14:29
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
12 Haziran 2025 14:04

Hamide
26 Kasım 2024 23:27
Şerafettin sonuçtan çok memnun

Şerafettin
24 Temmuz 2023 14:19
"Reeder yetkilileri bana ulaştı. Almış olduğum kusurlu Reeder s19 cihazı geri alarak yeni cihaz ile değişimini sağladılar. Şu ana kadar değiştiğim yeni cihaz herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri memnuniyeti açısından yetkililerin bu yapmış olduğu değişiminden dolayı teşekkür ediyorum."

Ahmet
15 Ocak 2024 15:58