Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Duy Sesimi

17 Temmuz 2024 16:28

Reeder marka telefonla yaşamadığım sorun kalmadı. Türk markasıdır hadi bizde destekleyelim deyip bu kadar da olmaz artık diye giden bir sorunlar zinciri bu. Reeder S19 Max 128 GB aldım ilk önce bundan 9 ay önce, ilk kullanmaya başladığım günlerde ses ve hoparlörle ilgili sorunlar yaşadım. Malum Türk mantığı zamanla düzelir diyerek oralı olmadım. Bir bakıma dediğimde oldu gibi (kendimi öyle inandırdım). Sonrasında görüşme sesleri ne gitmeye ne de gelmemeye başladı. Sonrasında kendi kendine komple sesi kapatıp telefon sessiz de imiş gibi hareket etti telefon. Bu arada yetinmedim eşime Reeder'ı övdüm ona da bir tane Reeder S19 Max Pro 256 GB aldım. ( bendeki özgüvene bak ). Tabi ki aynı ses sorunları onda da yaşandı ve yaşanıyor. Ama benim Reeder'in en son marifeti onu unutturdu. Şarj olmadı ve malum sonuç kapandı ve açılamadı. Sonrasında en yakın Reedükkana gidip telefonun arızalarını anlattım hiç şaşırmadılar. ( demek ki alışıklar ) müşteri temsilcisi görüşmeler vs. Derken yerine bir alt model Reeder S19 2/128 i aldım bedelsiz olarak. ( burada ki ayrıntıyı yazmayacağım ) eski telefonum tüm bilgileri ile orada kaldı ben telefonu aldım çıktım. Uygulamalar kişiler v. S. Yükledim. Ama Reeder İmalat-Montaj-Kontrol-Servis ekip ne varsa çok güzel iyi niyetlerimi sundum. Çünkü telefon daha 5 günlük ve neredeyse WhatsApp'ı açmaktan aciz. Ekran sağalt köşede herhangi bir kullanıma yönelik tuş varsa yandın çünkü o bölüm algılamıyor. Arada bir ayarlar bölümünde telefon ayarları kendi kendine açılıp kapanıyor.

24 Temmuz 2024 14:15 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

26 Temmuz 2024 14:51

26 Temmuz 2024 15:11

Şikayetin gerçekliği derken ; sıralı şikayet var yazdığım metinde sorunu yaşayan benim ( kaç sorun hem de ) bir de gerçeklik mi ispatlıycam... Reeder kullanmıyorum bu ispat yeterli sanırım...

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41
Kübra sonucu yetersiz buldu

Kübra
08 Eylül 2024 20:47
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
05 Ağustos 2024 19:39

Şeref
02 Kasım 2023 15:28
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
04 Ağustos 2023 13:45