Özgür
02 Mayıs 17:07

5 Nisan 2024 günü Çanakkale Boyner mağazasından aldığım Reebok marka BB 4000 ıı Unisex tipi ayakkabı 1 hafta kullanımda içindeki kırmızı renk dışa akmıştır. 20 Nisan tarihinde değişim veya iade için mağazanın müşteri hizmetleri bölümüne ayakkabıyı verdim. Ayakkabı 26 Nisan 2024 tarihinde incelenmiş ve bir kusur bulunmayıp! 2 Mayıs 2024 tarihinde tarafıma geri verildi. Ayakkabının Türkiye'de ki sağlayıcısı FLO Mağazacılık ve pazarlama a. Ş. Olduğunu gördüm. Ayakkabının ve faturamın ekte fotoğraflarını paylaşacağım. Ayrıca Tüketici Hakları'na da yarin şikayette bulunacağım. Bu isi Boyner mi çözer, Reebok mı çözer veya FLO Mağazacılık ve pazarlama a. Ş. Mi çözer bilemem. Derhal sorunumun çözülmesini istiyorum.

Muhammed

Reebok BB 4000 ıı Ayakkabı Basketbol tarzı ve sokağa hazır bu Reebok BB 4000 ıı ayakkabılar, tanıdık basketbol görünümünü parkeden gelen rahat bir hisle birleştiriyor. Özellikler: Aşınmış deri üst kısım eskidiğinde kırmızı alt katmana maruz kalır Bağcık kapatmalı Terry astar eva delikli kauçuk çanak taban Yurt dışından almıştım Sitede yazıyor du zamanla bej renk kırmızaya döner diye bizim sitedekiler eklememiş notu sanırım

Mete
19 Ekim 18:35