Azer sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 18:20

Teknosa'dan kendime ilk defa yeni bir telefon almayı kararlaştırdım. Şimdiye kadar hep ikinci el telefon kullanmıştım. Bütçem yetersiz olduğu için yeni bir telefon alamıyordum, para biriktirip ilk kez sıfır bir telefon almayı düşündüm. Teknosa'da satıcının önerisiyle Realme C53 telefonunu aldım. Aslında aklımda farklı bir marka vardı ama satıcı bu telefonu önerdiği için ona güvenip telefonu satın aldım. Ancak aldığımdan beri sürekli şebeke sorunu yaşıyorum. Üçüncü katta oturduğum evde telefon neredeyse hiç çekmiyor, devamlı şebeke gidip geliyor. Dışarıda birisiyle konuşurken 30 saniye sonra ses geliyor. Parmak izi okuyucu bazen çalışmıyor. Birkaç defa Teknosa'ya gittim. Her seferinde 'servise gönderin' diyorlar ama benim başka kullanacak telefonum yok, bu yüzden servise gönderemiyorum. Lütfen, Realme markası olarak değişim yapmam için yardımcı olun. İlk defa bu markayı tercih ettim ama çok pişmanım. Bugün yine Teknosa'ya gittim ve telefonun sorunlarını anlattım. Telefonu değiştirebilmemiz için Realme firmasının onayının gerektiğini söylediler. Realme, lütfen rica ediyorum, yardımcı olun.

Azer
Azer
24 Mayıs 2024 18:45

Realme marka burada o kadar şikayetlere rağmen hiçbir müşterisine arayıp çözüm sunmamışlar ben şikayetçiyim yerli marka diye aldığımız ürünün markası ürün satıyor ama ürünün arkasında durmuyor teki sorunumu nasıl çözeceğim şikayetçiyim ben lütfen sorunumu çözün 😔

01 Ağustos 2024 22:33
Arif sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 20:16
Realme C53 Telefonunun Sorunu
İbrahim sonucu yetersiz buldu

İbrahim
08 Ekim 2024 22:17
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Realme Aldığım Telefon Sürekli Arızalı, İade Talebim Reddedilirse Hukuki Yollara Başvuracağım

Hafize
02 Ağustos 2025 15:14