Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Razer Basilisk V3 Garanti Sorunu

Razer Basilisk V3 Garanti Sorunu
Duygu
16 Şubat 2024 22:34

Razer Basilisk v3 Mouse bozuldu garantiye gönderdim tamiri yapılamayacağı iade veya değişim talep etmem gerektiği söylendi. Ben aldığımda 1000 TL fiyatı olan ürün şu anda 1800 TL ve firma elinde olmadığını söyleyerek beni yetkili servise yönlendiriyor. Yetkili servis aynı şekilde elinde o üründen olmadığını fakat alt modeli onun yerine gönderebileceğini söylüyor. Aynı üründen yok ise üst modeli gönderilir. Bu firma hem ürünün aynısı göndermiyor hem de alt modelini teklif ediyor. Kaybettiğim zaman da cabası.

Alperen

Razer Basilisk v3 mouseu garantiye kutusuyla mı yolladınız acaba bende yollamaya çalışıyorum sonra kutusu olmadığı için sıkıntı çıkmasın

Burcu

Hocam merhaba konudan bağımsız olarak ben de Logitech g superlight var sol çift tıklama sorunu yaşıyorum diye Logitech destekle iletişime geçtim. Aynısını yolladılar eskisi de sizde kalsın dediler demek istediğim garanti sürecinden aşırı memnun kaldım. Razer klavyem çift basıyor sürekli ama ben razer garantiye nnereye göndereceğimi bilmiyorum aradım Belçika'ya yollayın falan yaptılar sinir ettiler. Türkiye de nereye götürdünüz?

Razer Deathadder V2 Mouse

11 Mayıs 2024 14:34