Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Raunt'un Sürekli Tekrarlayan Sorunları!

25 Kasım 2024 20:44

Raunt yine şaşırtmadı. Bugüne kadar 2 kez Hızlı GO, 2 kez deneme seti, 1 kere de YKS seti aldım; her bir satın almamda ayrı problem yaşadım. Geçen yıl hızlıgo paketini etkinleştiremedikleri için tekrar satın almak durumunda kaldım. Dün yine Telekom üzerinden satın aldığım paketi 2 sefer Telekom, 2 sefer Raunt müşteri hizmetleri ile görüşmeme, hatta t. C. Kimlik ve şifremi kendilerine vermeme rağmen sonuç alamadım. Üstelik 'birazdan döneceğiz' deyip dönmüyorlar. Kardeşim, satın alınan bir üyeliği etkinleştireceksiniz, beyin ameliyatı yapmıyorsunuz. Nedir bu iş bilmezlik?

29 Kasım 2024 05:35
Raunt'un Sürekli Tekrarlayan Sorunları!

Bakın paketi alırken anında aktif edilir yazıyor. Anında dedikleri bu. 7/24 dedikleri sabah ve akşam aramama rağmen, beş dakika sonra döneceğiz deyip dönmemeleri.

24 Mart 2025 15:38 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba, Size ulaşamıyoruz. Haftanın her günü 08.30 - 21.00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Raunt'la ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sevgilerimizle, Raunt

Şikayeti Çözüldü

Yardımcı olmanızı beklerim

Şikayeti Çözüldü

Bir hafta önce raunt sayısal paket aldım bir haftadan arayıp soruyorum hızlıgo için sistem de hata var diyorlar bir hafta oldu alt tarafı küçük sistem bu kadar uzun sürmesi normal değil bir de satin alırken direk cevap veriyorlar fakat teknik desteğe gelince yanıt bile vermiyorlar bir de 7 /24 diyorlar ben bunu alırken hızlıgo var dediler ama ben kullanamıyorum kullanım sürem düşüyor

Ubeyt sonuçtan hiç memnun değil

Ubeyt
16 Aralık 2023 11:39
Raunt Promosyon Kodu Kabul Etmiyor

Raunt / Hızlı GO Yanılgısı.

22 Ocak 2024 21:15
raunt-hizli-go-yanilgisi-1.pdf
Neval sonuçtan memnun

Raunt Üyeliği İptalinde Yaşanan Sorunlar

Neval
09 Ekim 2024 12:01
"Sonuç güzeldi fakat keşke bu kadar uzun saatlerime malolmasaydı yine Selim beye ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterimçünkü gerçekten çözüm önerisi ancak ondan geldi"