Raunt / Hızlı GO Yanılgısı.

22 Ocak 2024 21:15

Raunt ve Hızlı GO birbirinden farksız iki kurum. Aman diyeyim. İki senedir bu oluşumla defalarca problem yaşadım. Yazılım altyapıları sıfır. Sadece dinliyorlar ne yaptıkları belli değil. Dün hızlı GO uygulamasına online kayıt olmaya çalıştım. Saatlerce uğraştım müşteri hizmetleriyle iki defa konuştum. Sonunda ödemeyi gerçekleştirebildik. Sonrasında sisteme giriş yapmak istedik yapamadık üzerinden 24 saat geçti. Parayı aldılar ancak sistem onay bekliyor şeklinde hala. Müşteri yetkilisini aradım daha öğrencinin ismi yok, t. C. Si yok ortada. Sadece basit bir ödeme ve sistemin açılması işlemi. Dünyayı kurtarmıyorsunuz. Bu kaçıncı bir daha bu kurumlarla işim olmayacak.

raunt-hizli-go-yanilgisi-1.pdf
22 Ocak 2024 23:23

Paramın derhal iadesini istiyorum aksi halde Tüketici Mahkemesi'ne götüreceğim konuyu. YKS için. Şeklinde reklam yaparak pazarlıyorsunuz ürünü, sınav için zaman çalışıyor ve 48 saat kaybettirdiniz. Bu hakkın tazmini gerekecektir.

24 Mart 2025 16:28 (Şikayetten 14 ay sonra)

Merhaba, Müşteri Hizmetleri yetkililerimiz aracılığıyla tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Raunt’la ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Raunt

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Raunt'un Sürekli Tekrarlayan Sorunları!

25 Kasım 2024 20:44
Neval sonuçtan memnun

Raunt Üyeliği İptalinde Yaşanan Sorunlar

Neval
09 Ekim 2024 12:01
"Sonuç güzeldi fakat keşke bu kadar uzun saatlerime malolmasaydı yine Selim beye ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterimçünkü gerçekten çözüm önerisi ancak ondan geldi"
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
21 Aralık 2024 18:22
"Dönüş sağlandı ve para iadesi yapıldı hemen, teşekkürler"
Elçin sonucu yetersiz buldu

12 Aralık 2023 18:39