14 Nisan 2024 17:13

Rampage rogue Kırmızı USB RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık adı altında geçen, iki buçuk yıllık deneyimimle "harika" bir kulaklık olarak arkadaşlarıma pek çok kez anlattığım ekipmanım maalesef ki son altı ayda neredeyse pedleri hiç kalmayacak şekilde dökmeye başladı. Adana'da oturmamla beraber kulaklığın pedleri olmadığı için maalesef fazla terleme durumu yaşıyorum, oyundan soğuduğum zamanlar da oluyor. İnternetten araştırma yaptım, buna rağmen satılık kulaklık pedi bulamadım. Ne yapabilirim? Rampage gibi bir marka kulaklığın terleme probleminden ötürü boşa gitmesini pek istemiyorum.

06 Mayıs 2024 21:59 (Şikayetten 22 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Mert sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2024 17:17
"Yeni kulaklık pedleri için teşekkürler kesinlikle bir sonraki kulaklığı da sizden alacağım"
Emirhan sonuçtan çok memnun

Emirhan
20 Ağustos 2024 15:36
Baran sonuçtan çok memnun

Baran
26 Ocak 2025 00:31
"Gerçekten çok teşekkür ederim. Gönderi hızlıydı ve doğru ürün sapasağlam elime ulaştı. Rampage’ye teşekkürler."
Zeki sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2025 10:07