Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Su Arıtma Servisinde Filtre Ve Garanti Çıkmazı

15 Ekim 2024 18:10

Bursa Rainwater dan daha önce taktırdığım su arıtma sisteminde su az akıyordu. Servisi aradım, 2023 şubatta filtre değişimi yapılmış fakat bu zamana kadar değişim için aramamışlar, ya da 1 kere arayıp bırakmışlar. Gelen teknik servis, filtreler için suyun sertlik ve PH ını ölçtü, değerler güzel çıktığı için değişimi erteledik. Kazan havasını alıp gitti. Ertesi gün aynı prb olunca kazan değişimi için geldiler. Kazan da yeni değişmişti, 2 sene garantisi varmış. Ancak, servisteki batan ısrarla filtreleri değişmezseniz, kazan değişimi için servis ücreti alınır ve garanti yenilenmez diye ısrar etti. Kazan, garanti kapsamında, değişmek zorunda değil misiniz, filtreler sağlam, suyum güzel, neden baskı yapılıyor illa filtreyi değiştirin ki kazanı değişelim, yeni kazan ka yeni garanti başlasın diyorlar. Bu nasıl mantık? Burada muhatap olduğum bayan prim için değil sizin için yol gösteriyorum diyor. Tamamen ticari, yanlış mantık. Kazanı değiştirttim. Garanti yeni başlasın dedim, bilgi istedim. Arayan bile olmadı.

Ayşegül
Ayşegül
19 Ekim 2024 10:00

Şikayetimle ilgili hiçbir gelişme olmadı

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 23:26
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Rain Water Pişmanlığı.

27 Temmuz 2024 13:53
Rain Water Pişmanlığı.
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Rainwater Su Arıtma Firmasının Hizmetinden Memnun Kalmadım

19 Ekim 2023 19:59