Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Rain Water Pişmanlığı.

Rain Water Pişmanlığı.
27 Temmuz 2024 13:53

3 yıl kadar önce Rainwater'dan filtre taktırdık. Bize satış yaparken yılda bir filtrelerin değişmesi gerektiği söylendi. Taktırdığımızdan beridir her yıl filtrelerimizi değiştiriyoruz. En son filtre değişimi sonrası musluk ip gibi akıtmaya başladı. Bir süre düzelir diye devam ettik. Bugün Rainwater'ı aradığımda ana filtrenin değişim süresi gelmesi nedeniyle az akıttığından bahsedildi. Bize satış yaptıklarında kazanın 10 yıl ömrü olduğunu, 10 yıl sonra kazan değişimi yapılması gerektiğini ve her yıl da filtre değişimi yapılması gerektiğini söylediler. Hepsine ayrı ayrı para alıyorlar ve bilgilendirme yapmıyorlar. Böyle bir durumdan bahsedilmiş olsaydı ben alım yapmazdım. Taktıkları musluk 2 yıl sonra soyuldu. 2 yıl süresi var, değişim yok, ücretli dediler. Tamamen parasız hiçbir şey yapmıyorlar. Hepsine ayrı para alıyorlar. 3 yılda musluğun geldiği durum.

profile profile
08 Ağustos 2024 16:45 (Şikayetten 12 gün sonra)
Ebru
Ebru
08 Ağustos 2024 18:02

Birkaç kez aranmadım, bir kez arandım ve saat verdim beni bir daha arayan olmadı. Yanlış bilgilendirme yapmayınız lütfen. Satış yapılacağı zaman günde 10 kez arıyorsunuz ama sıkıntılı durumlarda bir kez arıyorsunuz

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 23:26
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Su Arıtma Servisinde Filtre Ve Garanti Çıkmazı

15 Ekim 2024 18:10
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Rainwater Su Arıtma Firmasının Hizmetinden Memnun Kalmadım

19 Ekim 2023 19:59