Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta'nın Eksik Ödeme Mağduriyeti

12 Kasım 2024 17:56

100000183264618 poliçe numaralı Quick Sigorta trafik sigortası müşterisiyim. 2023 yılında maddi hasarlı bir kazaya karıştım, 2023 yılı maddi hasar karşılama limiti 120 bin TL'dir. Fakat karşı tarafın hasarı 63 bin civarı olmasına rağmen Quick Sigorta karşı tarafın hasarını 8 bin civarı eksik ödediğinden dolayı, karşı tarafın şirketi bana dava açtı ve süreçte icra işlemi başlatıldı. Ben defalarca Quick Sigorta müşteri hizmetlerini aramama rağmen (en son bugün 12/11/2024 saat:13:44'te arayıp adının R**** olduğunu söyleyen bir temsilciyle 16 dakikalık bir görüşme yaptım) hiçbir şekilde yardımcı olmadı, KVKK kapsamında bilgi veremeyeceğini söyledi. Ben de poliçe sahibi benim, kaza yapan benim, poliçemden eksik ödeme yapıyorsunuz ve ben icralık oluyorum. Bana, poliçemin karşı hasarı neden ödemediği bilgisi verilmiyor. Mağdurum, mağdurum, mağdurum. Quick Sigorta kötü bir deneyim.

12 Kasım 2024 21:09 (Şikayetten 3 saat sonra)

Teminat limiti dahilince hasar ve değer kaybı dosya ödemesi gerçekleştirilmiş olup herhangi bir ek ödeme durumu bulunmamaktadır. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız (Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Alpaslan
13 Kasım 2024 08:42
Quick Sigorta'nın Eksik Ödeme Mağduriyeti

Teminat bedeli 2023 yılı 120 bin tl dir karsı tarafın hasarı ise 63 bin TL'dir karsı tarafa 8 bin tl eksik ödeme yapılıp mağdur edilmiş durumdayım ve karsı taraf beni icraya vermiş olup şu an 16 bin tl ödeme emri gelmiştir. Şirketiniz tarafından özel limit bildirimi yapılmamaıstır yasalara görede benim poliçemden ödenmesi gereken tutar yasal limitin çok altındadır mağduriyetimin hızlıca giderilmesi

14 Kasım 2024 22:25

İlgili teminat hasar ve değer kaybı dosyaları için ödenmiş ve bitmiştir. Ek bir ödeme durumu teminat kalmadığı için mümkün değildir. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız (Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 21:24
Şamil sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta'dan Uzayan Onarım Ve Eksik Hizmet Mağduriyeti

16 Eylül 11:26
Ali sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 18:38
"Sikayetvar üzerinden yalmış olduğum başvuru neticesi olarak sorunum çözüldü. Teşekkürler..."
Mashar sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta: İlerlemeyen Dosya Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

16 Aralık 2024 13:34
Quick Sigorta: İlerlemeyen Dosya Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı İtirazıma Cevap Alamadım, Mağdur Edildim

08 Temmuz 16:53