Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta Ferdi Kaza Ödemelerini Yapmamaktadır

08 Eylül 2024 20:13

Başıma geldiği için yazıyorum 31.07.2023 de tek taraflı trafik kazası geçirdim ve bariyer hasarı oluştu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) haklı olarak ödeme talebi oluşturdu ve bana bunu tebliğ etti. Ben de KGM ile iletişime geçerek bana çıkardıkları ödeme emrini sigortamdan (Quick Sigorta) tahsil etmelerini istedim. Tabii, bu süreçte sigortama ulaşmak çok zordu.

Müşteri temsilcilerinin ilgisi sıfır, yani kısaca hiçbir sorununuz ile düzgün ilgilenilmeyip sizi oyalıyorlar. 6-7 ay gibi bir süre sonra sigortam (Quick Sigorta) benimle iletişime geçti. Benden istediği tüm hasar dosya bilgilerini mail yoluyla ilettim ve bugün, 02.09.2024 de bana ikinci icra takibi ödeme emri geldi. Zor bela sigorta şirketine ulaştım, ödemeyi neden yapılmadığına dair sorduğumda şirket dosyayı detaylı incelemesi gerektiği cevabı verildi.

1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen dosya hâlâ detaylı incelenecekmiş :) halen bir sonuç yok. Muhtemelen dava açılacak ve yarın bir avukat ile görüşmeye gidip bu mağduriyetimi nasıl çözebilirim ile ilgili bilgi alacağım.

08 Eylül 2024 22:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

09 Eylül 2024 20:40

Konu hakkında gerekli aksiyonlar alınmış olup KVKK gereği 3. kişilerle ve sigortalı ile bilgi paylaşımı yapılamamaktadır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Quick Sigorta'nın Tazminat Ödemesini Geciktirmesi!

12 Mart 2025 09:28
Ali sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 18:38
"Sikayetvar üzerinden yalmış olduğum başvuru neticesi olarak sorunum çözüldü. Teşekkürler..."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 11:59
Abdulsemih sonuçtan hiç memnun değil

Abdulsemih
23 Ekim 2024 12:17