Abdulsemih sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 12:17

10.09.2024 tarihinde maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Trafik polisi tutanak tutturdum, görevli trafik polisleri çevrede güvenlik kamerası olmadığı gerekçesi ile sözlü ifadeye dayanarak tutanak tuttular. Tarafımca gün içinde aracı tamire çektikten sonra kamera görüntüsü olan bir esnaftan görüntülere ulaştım. İlgili tutanağa itiraz etmek ve kamera görüntülerini Trafik amirliğine götürdüm, ancak bu talebi kabul edemeyeceklerini Asliye hukuk mahkemesine başvurmam gerektiğini söylediler. Elimdeki video görüntülerini, kendi sigorta şirketim olan Quick Sigorta dosya sorumlusunun mail adresine gönderdim. Neden çünkü Quick sigortanın müşteri hizmetleri numarasına bakan eden geri dönüş yapan filan yok. Video göndermek boyutundan dolayı mümkün olmadığından Youtube.com kanalıma yükleyip link attım. Ekleyeceğim görsel de de göreceksiniz. Kırmızı ışık ihlali yapan karşı taraf %50 kusurlu bulundu. Kırmızı ışık ihlali asli kusur olarak biliyorduk sayelerinde yeni bir yasa daha öğrendik. İşine gelirse yasaları. Dosya ilerledi sonunda tekrar Quick sigortaya itiraz aşaması sonuç aynı kimsenin görüntüye baktığı filan yok. Polis ne yazdı ise tutanağa na bakıyorlar. Çok çok önemli bilgi bu Quick Sigorta ' Sigorta Tahkim Komisyonunda' Üyeliğini 2022 de iptal ettirmiş. Yani hata yapsalarda sadece mahkeme yolu açık. O da 2 sene mi sürer 3 sene mi bilinmez. Eşime dostuma sabah akşam anlatacağım. Bu arada Asliye hukukta dava açacağım avukatıma dosyayı verdim. Maksat başaka insanlar bu gibi şirketlerden uzak dursunlar.

23 Ekim 2024 20:41 (Şikayetten 8 saat sonra)

Serkan.
Serkan.

Geçmiş olsun quick sigortayı tahkim kuruluna şikayet edemiyor muyuz? Doğrumu anladım?

Abdulsemih

Sağ olun ' Sigorta Tahkim komisyonu ' ücretli başvuru yapabileceĝiniz bir üst komisyon verdiği kararları ilgili sigorta şirketi Tahkim komisyonu üyesi olması gerekiyor. Üye değil ise komisyon başvuruyu reddediyor. Tahkim komisyonun sitesine üye kuruluşlar diye aratır iseniz bulabilirsiniz. Ben en son baktıĝımda üyelikten çekilmişti. Çok sayıda sigorta türü var malum zorunlu trafik sigortası için ya da sağlık için farklı şartlar öne sürüyorlar. Sigorta tahkim komisyonunun web sitesine bakmanızı tavsiye edebilirim. Size de geçmiş olsun.

Quick Sigorta'nın Tazminat Ödemesindeki Sorumsuzluğu

17 Nisan 2025 19:35
Quick Sigorta'nın Tazminat Ödemesindeki Sorumsuzluğu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 10:58
Hasan sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 14:26
"Nuraycan Hanım'a ve destek ekibine çok teşekkür ederim."