Öykü sonuçtan hiç memnun değil

QNET Promosyon İnsanları Yanıltması

Öykü
12 Temmuz 2024 02:36

Ankara Bahçelievler'de bir ofisleri var. İçerideki insanların neredeyse tamamı üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorsunuz zaten. Sunum aşamasında sizin güveninizi kazanmak için 4 saat sizinle ilgilenip tüm sorularınıza bir kılıf uyduruyorlar. Tabii ki de bu ticarete katılmanız için Qnet internet sayfasından en az 72.000 TL'lik bir ürün almanız gerekiyor. Kayıt aşamasında çağırdıkları kişilere güven vermek amacıyla Şikayetvar ve Ekşi Sözlük yorumlarını gösteriyorlar. Ve bu sitedeki tüm kötü yorumların başka ofislere ait olduğunu söylüyorlar. Şimdi kendi ofisleri hakkındaki bu kötü yorumu umarım tutuşup silmezler de başka insanlar da görür. Ben ve arkadaşım ürünümüzü nasıl iade edebileceğimiz konusunda ofis lideri olduğunu söyledikleri burnu havada İ***Hanım'a gittik. Nasıl iade yapacağımızı sorduğumuzda "Ben hiç iade yapmadım, buradaki kimse de nasıl yapıldığını bilmiyor" dedi, kendisine aynı minvalde cevaplar verdiğimde de bizimle alay etti. Ama siz eğer görüşmeye gittiyseniz ve muhtemelen bu yorumu size okutuyorlarsa büyük ihtimal zaten bu durumu yalanlayacaklardır. Ofis birkaç iyi insan harici böyle insanlardan oluşuyor. İade işlemlerini ben ve arkadaşım araştırarak kendimiz çözmeye çalıştık.

İşin özü size ürün aldırıp bu ticarete sokmak için 4 saat dil dökebiliyorlar ama iş iade etme kısmına gelince "gidin kendiniz halledin" diyorlar. Qnet şirketi her şikayetin altına bu ofislerin resmi ofisleri olmadığını belirtmiş fakat bu bağımsız ofislerdeki olaylarla da asla ilgilenmiyorlar.

profile profile profile
17 Temmuz 2024 15:25 (Şikayetten 5 gün sonra)

Adem

Taki oraya gidene kadar insanlara yol masrafı ve saire yaptırdıktan sonra zaten o kadar masraf yapmışız bari bir deneyelim derler düşüncesinde oralara getiriyorlar

Adem

Şimdi de mamakta bir aile binasının en üst katında dubleks bir dairede kalıyorlar ne mal olduklarının farkına vardım dün akşam eğitimlere girdim ilk eğitimlerimdi daha bir gün dahi kalmadan çıktım geri evime döndüm aynen dediğin gibi kesinlikle şirket ismi falan vermiyor işten bahsetmiyorlar

İsa
İsa

Kral bende ordakine gittim Burak mıydı ofiser dedikleri kişi

Qnet Sisteminde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

User