İrem sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank'a Bağlı E-finans Portal E-smm İptali Yapmıyor

29 Eylül 2023 22:26

2021 Mart ayından beri QNB Finansbank'ın e finans portal adlı uygulamasından e-smm oluşturuyorum. 25.09.23 tarihi itibariyle sözleşmemi sonlandırmak istediğimi ve bundan sonra makbuzlarımı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kendi sitesinden yazacağımı belirttim. Sözleşmemin iptal edileceğini ve e-imzamla beraber e-smm etiketimin kapatılması konusunda geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Fakat o tarihten itibaren etiketim kapatılmadığı için makbuzlarımı diğer siteden oluşturamıyorum. Sonuç olarak özel entegratör olarak geçen bu firma yüzünden malı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. Ürün satın almaya gelince her şey çok kolay, ürün iptaline gelince bezdirene kadar uğraştırıyorlar. Yetkililerin acilen ilgilenmesini istiyorum.

29 Eylül 2023 23:22

2021 Mart ayından beri QNB Finansbank'ın e finans portal adlı özel entegratör firmasından e-smm oluşturuyorum. 25.09.23 tarihi itibariyle sözleşmemi sonlandırmak istediğimi ve bundan sonra makbuzlarımı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kendi sitesinden yazacağımı belirttim. Sözleşmemin iptal edileceğini ve e-imzamla beraber e-smm etiketimin kapatılması konusunda geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Fakat o tarihten itibaren etiketim kapatılmadığı için makbuzlarımı diğer siteden oluşturamıyorum. Sonuç olarak özel entegratör olarak geçen bu firma yüzünden malı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. Bir kere elimizi vermişiz kolumuzu kapmışlar. Bu hizmeti kullanıp boş yere para ödememek için dikkatli olun. Ürün satın almaya gelince her şey çok kolay, ürün iptaline gelince bezdirene kadar uğraştırıyorlar. Yetkililerin acilen ilgilenmesini istiyorum.

02 Ekim 2023 13:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Davut sonuçtan memnun değil

QNB Efinans Etiket Kapatma

09 Ağustos 2023 11:29

QNB Efinans'ın Müşteri Mağduriyeti Ve Zorlayıcı Tavırları

15 Kasım 2024 15:14
Ramazan sonucu yetersiz buldu

QNB E Finanstan E Smm Ve Etiket İptali Şikayeti.

28 Temmuz 2024 11:53
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank QNB Efinans Defter Gönderim Faciası

13 Haziran 2024 16:59
Mahmut sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2025 13:12
"Hızlı destek sağlandı teşekkürler"