Qadraj Hizmette Sorunlar

20 Ağustos 2023 16:04405

Hizmet sıfır. Müşteriyi bağlayana kadar her şey iyi sonra ortada yoklar. İşletme tamamen ne alırsak kâr derdinde. Müşteri memnuniyeti düşünülmüyor. 40 kişilik kahvaltı verdim. Bir o kadar işletme misafirlerimden ekstra içecek vs toplayıp gün sonu bana sürpriz yarattılar. Yetkili kişi zaten ilgilenmiyor verilen sözler yok hükmünde zaten. İlk defa bir organizasyon yapmıyoruz sonuçta her gün cafeye giden insanız hizmet nasıl yapılır biliyoruz. Biraz ders alsınlar. Bu şekilde bir işletmecilik olmaz.

23 Ağustos 2023 16:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

Misafirlerinize mekanda anlaştığınız standart menü dışında bir şey istememeleri gerektiğini söylemeliydiniz. Misafirler eğer garsonlardan ekstra olarak Kahve ve diğer şeyleri talep ettiklerinde Şef e bu ekstraları almayın diyebilirdiniz. Hem bunları yapmayacak, hem "ben misafirlerime muhteşem bir kahvaltı ısmarladım" diye böbürleneceksiniz, sonrada misafirlerinizin ekstraları için yaygara çıkartacaksınız. Bunları böyle saçma yerlerde yazacağınıza gelin mekanımıza sizin onayınız dışında alınan her kuruşu iade edelim. 50 kişinin ekmek yediği ve bu ekonomik şartlarda zar zor ayakta kalan mekanları keyfi olarak karalamayın. Biraz vicdanlı olun lütfen.