İzzet sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 12:56

Merhaba,

Altı yıllık hesabımda üç gündür maça giriş yapamıyorum. Lobide takım kurulurken benimle aynı takımda olan kişiler oyundan düşüyor. Güç bela bir maç başlattığımızda ise karakterim toplanma alanına dahil olamadan ben oyundan düşüyorum. Tekrar giriş yapıp maça tekrar gir dediğimde sürekli oyundan düşmeye devam ediyorum. Telefonum iPhone 15 Pro. Cihaz eski değil, depolama alanında herhangi bir sorun yok. Giriş ekranındaki 'tamir et' butonuna tıkladım, ancak sorun çözülmedi. Oyunu sildim ve tekrar yükledim, yine sorun devam ediyor. Aynı cihazdan yeni bir hesap açtığımda herhangi bir sorun yaşamadan maça dahil olabiliyorum. Hesabımla ilgili bir ceza almış değilim ve herhangi bir şikayet bildirimi de almadım. Daha bu ay hesabıma otuz bin lira yakın yatırım yaptım. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.
Oyun ID: 5225****65
Kullanıcı Adı: 45Tose
Oyuna bağlanma yöntemim Twitter.

Acil geri dönüşlerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.

19 Nisan 2024 10:44

PUBG destek biriminden herhangi bir dönüş alamayıp kendim kurcalayarak bir çözüm ürettim. Birden fazla yüklük olan hesabımda takım lobisinde standart bir set ile takımı kurup toplanma alanında alev zırhı seti olan yüklüğe geçerek 1 gündür oyun oynuyorum sıkıntısız. Az önce bu yöntemle oyuna girmeye çalışırken toplanma alanında yüklük değiştirdiğim an oyundan düştüm. Kardeşim şu problemi çözün. Ya da kullandırtmayacaksanız bu zırhı uc iadesi yapın. 30.000 TL para veriyoruz zırhı kullanamıyoruz akıl alır gibi değil.!

Alp
Alp

Aynı sorun bende de var maalesef bir muhatap dahi bulamıyoruz

Selami
Selami

Aynı sorun bende de var ve aynı set bende de var bende kimsenin takımına giremiyorum

İzzet

Benim karakterde de alev zırhı var. Setle alakalı bir problem mi acaba?

30 Mart 2025 21:56
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 00:29
PUBG Mobile Bağlantı Hatası