28 Ekim 2024 12:48

6-7 yıldır bu oyunu oynuyorum ve hiç hile kullanmadım. Oyun verisi veya bu tarz işlerden anlamam. Hesabımın şifresini kimseyle paylaşmadım, farklı cihazdan giriş dahi yapmadım ama dün akşam maçtan çıkıp lobiye geldiğim an 10 yıllık ban yedim. Oyun kodunu veya verisini değiştirmek adı altında. Bu ne demek oluyor? Anlamadım da, bu o kadar kolay mı? Biz öyle değiştirebiliyor muyuz verileri, oyun kodlarını filan? Bu durumun çözülmesini, hiçbir suçum yokken böyle bir cezaya maruz kalmanın doğru olmadığını ve gerekiyorsa hesabımın bizzat yetkililer tarafından incelenmesini talep ediyorum. Gerekli e-posta ve oyun içi destek talebinde bulundum ama bir dönüş alamayınca buradan da gerekli şekilde kendimi açıklamak istedim. Yıllar önce de ilk hesabım çalınmıştı, buradan şikayetimi belirtmiştim ama bir çözüm bulunmadı. İnşallah bu hesabım için bari bir şeyler yapılır. Sayın PUBG Mobile ekibi, kısa sürede dönüşlerinizi ve bu durumun düzeltilmesini bekliyorum.

PUBG Hesabım Haksız Yere Banlandı Emeğim Ve Yatırımlarım Bir Anda Yok Oldu

17 Eylül 2025 15:00
pubg-hesabim-haksiz-yere-banlandi-emegim-ve-yatirimlarim-bir-anda-yok-oldu-1.jpg
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ban Sorunu Ve Cevapsız Kalan Mesajlar

28 Ekim 2024 23:12
Haksız Ban Sorunu Ve Cevapsız Kalan Mesajlar
Mert sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 00:40

30 Temmuz 2025 23:28