4.389Şikayet

• Çözülen
  • Videolu

PTT Bank PTT Mobile Giremiyorum

2 hafta önce

PTT'den kendime hesap kartı çıkardım ve mobil bankacılığı indirdim, şifre aldım, şifreyi onayladım. Fakat onaysız kullanıcı diyor, giriş yapamıyorum. 3 kere şifre değiştirdim, müşteri hizmetleri de yardım etmiyor. Lütfen siz bir çare bulun, onaysız kullanıcı ne demek?

PTT Bank PTT Telefon No Güncelleme

22 Nisan

Merhaba, PTT kartı çıkardım ancak telefon numaram güncel gözükmüyor. PTT mobil şifresi almak istiyorum. Yurt dışındayım ve deprem nedeniyle zarar gördüm, bu yüzden yurt dışına geldim. Telefonumun güncel mobil şifresini almak istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi de TSK

PTT Bankacılığı Şifresi

14 Nisan

Merhaba PTT kart çıkardım. PTT mobil uygulaması için şifre almam gerekiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, mobil uygulamadan alabilirsiniz dediler. Mobil uygulamadan girdim, telefon numaranız kayıtlı değil diyor. Deprem bölgesinden yurt dışına çıktım, geçici süre.

PTT Bank PTT Şubesi İkitelli

08 Mart

Vodafone numaramı güncelleyemiyorum PTT den kart şifresi alamıyorum PTT numaramı bir türlü güncelleyemiyor sim kart blokeli diyormuş yav blokeyi kaldırdık sene kaç olmuş bir şifre alamadım İkitelli salı pazari PTT şubesini kapatın ya basit bir işlemi bile yapamıyorsunuz

PTT Bank PTT Müşteri Hizmetleri Memnuniyetsizliği

13 Şubat

PTT kart şifresi almak istiyorum. Ama Müşteri hizmetleri gereken sorumluluğunu yerine getirmiyor. Bir türlü kartıma şifre alamadım. Ayrıca gönderilen kargoların takip numarasını mesaj olarak göndermiyor. Mağdur duruma düşürüyorlar. Bir an önce bu eksikliklerin düzeltilmesi gerekiyor.

PTT Bank PTT Kart Şifre Bloke Edildi

15 Eylül 2022

Merhaba PTT kart internet bankacılığı şifremi unuttuğum için şifre yenile den şifremi almaya çalışırken sürekli hata verip kartıma ve. Kart şifresine ...

PTT Bank Kart Şifresi Alamama

05 Ağustos 2022

Sosyal yardıma başvurdum ve çıktı. PTT den kart almam gerektiğini söylediler gittim aldım ama ne hikmetse 3 gündür şifresini alamadım. Defalarca aradım sistem güncellemesi ver dediler hâlâ şifre gelecek bir şifre vermek bu kadar zor mu anlamadım.

PTT Bank Kart Şifresi Alamadım

31 Temmuz 2022

PTT kart şifremi almak için PTT genel merkezi aradım önce 15 dakika bekledim açan olmadı sonra tekrar aradım 25 dakika bekledim açan olmadı üçüncüye aradım 20 dakika sonra şifre alma bölümüne girdim çıkan kişi başka birine aktardı 20 dakika daha bekledim açan olmadı yine aradım yine şifre işlemlerin...

PTT Bank Mağduru Oldum

14 Mayıs 2022

Ben ömrü hayatımda böyle işini bilmez bir firma görmedim. Müşteri hizmetleri arıyorum mobil uygulama için şifre almam gerekiyor beyefendi bu işlemi biz yapamıyoruz PTT şubesine gidin tekrar arıyorum üzerime 3 adet hesap açmışsınız nedense aktif olmayan kart göndermişler tekrar arıyorum beyefendi biz...

PTT Bank Şifre Almak İstiyorum

12 Mayıs 2022

Benim ismim ilyas y**Gaziantep Şahinbey Fevzi Çakmak PTT sinin şikayetçiyim iki defa oldu PTT 'ye gidiyorum bana hala mobil internet şifresini göndermediler ben şu an çok mağdurum.

PTT Bank PTT Mobil Uygulaması

09 Mayıs 2022

PTT mobile giriş yapamıyorum. Müşteri kilitli diyor ve bloke edildi. Yanlış girince şifre aldım kabul etmedi merkeze uzak olduğum için gidemiyorum yardim istiyorum. Bu konuda anlayışınız için teşekkür ediyorum. En kısa sürede dönüş bekliyorum. Lütfen bekliyoruz

PTT Bank Müşteriye Ait Aktif Hesap Bulunamadı Hatası

02 Mayıs 2022

PTT Bank Mobil Müşteriye Ayıt Hesap Bulunamadı Hatası defalarca şifre almama rağmen PC den müşteriye ayıt hesap bulunamadı hatası veriyor. Mobilden ise SMS hatası veriyor. Nasıl is anlamadım. Müşteri temsilcisini aradım çözüme ulaşamadım. Bana en yakın şubeye gittim yine çözüme ulaşamadım. Aktif kul...

PTT Bank Müşteriye Ait Aktif Hesap Bulunamadı Hatası

PTT Bank İçin Şifre Alamıyorum.

24 Mart 2022

PTT Bank'tan şifre almak için TCKN'mi ve telefon numaramı doğru girmeme rağmen her seferinde müşteri bulunamadı gibisinden uyarı alıyorum. Bu uygulamanın sorunu nedir acaba? Cidden bıktım artık. Bir uygulama yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Şu sorunu düzeltin artık.

PTT Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İzahımı Dinlemedi Bile!

16 Mart 2022

16.03.2022 'de saat 11.45 civarında çağrı merkezi b---bey denilen bir beyefendi ile görüşmemizde annemin kartı için şifre alması için yardım istedik. Ancak beyefendi gizlilik gereği annemle görüşmeyi istedi haklı olarak. Anneme verdim teli ancak hoparlör kapatmasını istedi, bende beyefendiye 68 yaşı...

PTT Banka Uygulamasını İndiremiyorum

04 Mart 2022

PTT mobil bloke oldu. Tekrar şifre alamıyorum. Ptt kart müşteri numaramı ve kart bilgilerimi doğru gidiyorum bloke kalkmadı şifre istiyor. Şifre giriyorum fakat PTT uygulama sı yüklenmiyor yardımcı olun acaba benim yanlış yapıyorum yoksa uygulamada mı hata var

PTT Bank Şifre Almak İstiyorum

22 Ocak 2022

Ben yeni numaram şifre gelmiyor şifrem unutum şifre almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun SMS ile almak istiyorum gelmiyor eski numaram kullanmıyorum yeni numarama gelsin istiyorum. Şifre alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni şifre almak istiyorum

Ptt Bank İnternet Bankacılığı Şifre Blokesi

10 Aralık 2021

PTT internet bankası şifresi hatalı olarak girildiği için bloke oldu şifre aldık müşteri temsilcisinden fakat internet bankacılığında yeni şifreyi girdiğimizde müşteri kilitli yazıyor nasıl şubeye gitmeden sorunu çözebiliriz yeni şifreyle internet bankasına girebilirim

Beyoğlu Kasımpaşa PTT Güvenlik Görevlisinden Çok Şikayetiyim

08 Ekim 2021

İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa PTT şubesi kapıdaki güvenli görevlisi sırasız bir bayanı içeri aldığı için ben de dedim ki e devlet şifre almak istiyorum dedim, benden sonraki gelen bayanı benden önce içeri aldı ters tavırla bana çok konuşma sıraya geç dedi, çok kaba davranıyorlar bir bayan olarak çok ma...

PTT Bank E Devlet Şifresi Almamak.

16 Ağustos 2021

Ben 16.08.2021 tarihinde e devlet şifresi almak için PTT'ye gittim, e devlet almak istedim ama sistem kabul etmedi çünkü benim doğum ay'ım 09 yani eylül bunun nedenini tam olarak anlamıyorum lütfen yardım edin. Aslından benim doğum tarihim 12.09.2006 bunun sebebi bu olabilir mi?

01 Ağustos 2022
Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

PTT Bank bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
PTT Bank henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör