Ece sonuçtan hiç memnun değil

Pronet İptal Sürecinin Zorluğu

Pronet İptal Sürecinin Zorluğu
12 Aralık 2023 11:37

Herkese merhabalar, size modern bir masal anlatacağım. İsmi "Bermuda Pronet Üçgeni"
Pronet güvenlik hizmetlerinin 6 senedir müşterisiyim. Geçtiğimiz temmuz ayında evimden taşınmak durumda kalmıştım. Yeni taşınacağım evde bir güvenlik sistemi ihtiyacı olmadığı için artık Pronet'e ihtiyacım kalmamıştı. Bunu Pronet'e kabul ettirip, ekipmanları söktürmeyi başarmıştım; lakin sözleşmemin bitimine daha 4 ay olduğunu söyleyip ekipmanları geri almamışlardı. Sözleşmem peşin fiyatına kredi kartına taksit şeklinde olduğu için kullanmadım her ay için ödemelerime düzenli olarak devam etmiştim. Sözleşmemin bitimi olan 19 Aralık 2023 tarihine yaklaştığım aralık ayı başında ise tekrar Pronet ile iletişime geçip kullanmadığım ve yeni evimde bir poşette sakladığım ekipmanları geri almalarını talep ettim ve o günden beri uğraşıyorum. Önce benden ıslak imzalı iptal formu istediler yaptım. Mailden 7 gün içinde bana geri dönüş olacağına dair SMS gelmesine rağmen hiçbir arama olmadı. Ben aradım, formu işleme aldıklarını öğrendim. Sonra yine ses çıkmadı, yılmadım yine aradım. Bu sefer teknik servis talep ettim. Bana gün ve saat SMS i geldi fakat eski ev adresime gönderdiler servisi! Yeni abonelik olsa gece 8'de gelecek olan teknik servis, konu müşteri kaybı olunca nedense gelemez olmuştu. Bu olduğunda günlerden 8 aralıktı ve bir daha beni ne arayan ne soran oldu. Bugün günlerden 12 Aralık salı, yine ben aradım kimse gelip almayacak mı diye. Meğersem bana bugün saat 11.00e servis ayarlamışlar ama ne var ki bunu bana haber etmeyi kimse akıl etmemiş.! Neden bilgilendirme SMS i gelmediğimi sorduğumda ise "teknik bir aksaklık" cevabı verdiler. Bakalım ekipmanları alacaklar mı bir muamma?! Müşterisini bu hale sokan hiçbir müesseseye saygı göstermem siz de göstermeyin lütfen.! Pronet masalı da böylelikle bitti...

13 Aralık 2023 08:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

Büşra
Büşra

Aynı şeyleri aynı tarihlerde yaşıyorum benden haksız yere fatura kestiler iptal ettiremiyorum sürekli teklif sunuyorlar bekleterek fatura kesiyorlar söküm ücreti uydurdular 2 ay devir için birini bulun ödemeyin dediler bulamam dedim olsun bekletin faturanızı durdurduk dediler bizi arayın demedikleri halde aradım hep ben peşine düştüm şimdi aramadınız diyorlar fatura kesmeye devam ediyorlar lütfen yardım edin sizce yasal haklarımı arayayım mı ne yapmam gerekiyor tekrar haksız yere 2 bin küsur çekmeye çalışıyorlar kartımı internete kapattım

Enis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 10:56
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
08 Haziran 2023 10:42
"Benimle iletişeme geçen Zeynep Hanım, Elif Hanım ve Öner Bey'e ilgileri ve çözümleri için teşekkür ederim."
Pronet Güvenlik Sistemi Mağduriyeti
Barış sonuçtan çok memnun