Prohummer Müşteri Hizmetleri Yöneticisinin Saygısızlığı!

Prohummer Müşteri Hizmetleri Yöneticisinin Saygısızlığı!
14 Aralık 2023 15:548.522

11.12.2023 tarihinde saat 14:19'da web sitenizden 512722347372 sipariş numarası ile Prohummer ürününüzü Aras Kargo aracılığıyla kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneği kullanarak şirketimiz adına satın aldım. Saat 14:48'de müşteri temsilciniz S*** Hanım, beni 05301407***numaralı telefonumdan arayarak siparişimi teyit etti ve onayımı aldı. Geçmiş deneyimlerimden ötürü, ürünü kapıda teslim alıp gördükten sonra kredi kartı ile ödeme yapmak istediğimi ifade ettim. S*** Hanım, Aras Kargo'nun kutuyu açtırmadığını, ancak PTT Kargo ile gönderirlerse kutuda ürünleri gördükten sonra teslim alabileceğimi, fakat bunun için 20 TL ekstra kargo ücreti nakit olarak alınacağını ve ürün bedeli olan 4.850 TL'nin de nakit ödenmesi gerektiğini belirtti. Ancak bu durumun açık ve kesin bir şekilde ifade edilmediğini düşünüyorum. Eğer belirtildiyse, ben yanlış anlamış olabilirim ve bu durum için kendisinden özür dilerim.

Müşteri temsilcinizi arayarak durumu anlattım ve kendisi de bana toplam ücretin sadece nakit olarak ödendiği takdirde teslim alınabileceğini, bu bilginin sesli kayıt sistemlerinde kayıtlı olduğunu söyledi ve beni ismini bilmediğim bir yöneticiye aktardı.

Yöneticiye de şirket prosedürlerimiz gereği nakit ödeme yapamayacağımızı, ancak online kredi kartı ödemesi yaparak ürünü Aras Kargo ile göndermeleri durumunda teslim alabileceğimizi belirttim. Ancak yönetici, dinlemek yerine suçlayıcı bir üslupla, 'ürünü gönderin, sitemizden yeniden alırsanız gidiş-geliş kargo ücretini size yansıtırım, istemiyorsanız almayın' gibi ifadelerle konuştu ve '4.870 TL kasanızda nakit yok mu, ödeme yapamıyor musunuz, siz nasıl bir şirketsiniz' gibi kurumsal bir şirkette yönetici olabilecek birinden beklenmeyecek şekilde konuştu. Ben de 'sesli kayıt sisteminiz varsa ve bana net bir şekilde ifade edildiğini düşünüyorsanız, yanlış anladıysam özür dileyeceğimi ve kargo ücretini ödeyeceğimizi' belirtmeme rağmen, 'Biz kurumsal bir şirketiz, böyle bir prosedürümüz yok' diyerek 9.30 dakika boyunca kaba bir üslupla konuşmaya devam ettiği için telefonu kapattım ve bu maili sizlere gönderiyorum.

16 Aralık 2023 09:45

Aynı şahısa ait kuruluş... Ekinler el aletleri. Emrstox. Prohummer. Hepsinde de davranış ve tutum aynı. Aras Kargo İkitelli kurumsal şubeden göndermişlerdir. Fatura ve İrsaliye de yoktur büyük ihtimal ile

Sipariş Ne Ürün Var Ne Para: 17 Gündür Bekletiliyorum!

25 Ekim 2025 11:176.871

17 gün önce prohummer.com üzerinden Prohummer 5’li matkap seti siparişi verdim ve 7821 TL tutarında ödememi kart ile ger...

1 Yorum