Print Teknik Dijital Baskı Sistemleri Print Teknik Plotter Bozuk Makine Satın Aldık

27 Kasım 2023 23:241.180

Print teknik firması B****** D**** ve Babası B***** D**** ticaretinden hizmet alamadık ve paramızı kaptırdık. Oldukça profesyonel yalan söyleyerek bize plotter sattılar ve hiçbir sözlerini tutmadılar. Getirdikleri malzemeleri oldukça amatör ve kalitesiz. Satın aldığımız ve ücretini ödediğimiz hizmetin parasının karşılığını alamadık. Firma ile iletişim kuramıyoruz. Telefonları arayınca ses geliyor. Başkası ile görüşme yapıyor ancak bizim telefonlarımızı açmıyorlar. WhatsApp çevrim içi olunuyor ancak bizim mesajlarımızı açmıyorlar ve geri dönüş yapmıyorlar. Profesyonel olarak kendi paramız ile aldatıldık. İstanbul'da bir çok firmadan destek almak istedik. Makineyi satın aldığımız firmayı öğrenince destek sağlamıyoruz diye geri dönüşler aldık. Sattıkları tüm makine problemli ve sahte ticaret üzerine olduğundan destek sağlayan firma bulunmuyor.

2 Aralık 2023 02:00

Bahadır han Demir ve Bayram Demir tarafından satın aldığımız ürüne 2 tane farklı servis çağırdık ve ikisi de satın aldığımız ürünün arızalı olduğunu ve 15/20 bin tl daha para harcamamız gerektiğini söyledi. Biz makineyi satın aldığımızda böyle bir şey yoktu. Satın alırken makine aktif, kullanıma hazır diye aldık. Şikayetçiyiz, dava başlattık.

29 Kasım 2023 14:42

28.11.2023 için firma teknik destek sağlayacağını söyledi sonradan ben bugün diye söylemedim yarın için söyledim dedi. Şu anda telefonlarımıza cevap vermiyor.

29 Kasım 2023 16:47

Firma Savcılığa ve Tüketici Hakem Heyeti'ne verilmiştir.

2 Aralık 2023 01:56

Şahıs bugün aradı servis yollayacağım dedi ancak sonradan telefonlarımızı açmamaya devam etti. Tamamen olayı kurtarma çabaları ancak bizim için yasal süreç başladı.

2 Aralık 2023 01:57

Bilinen web sitesi üzerinden ulaşmıştık kendisine. Şu anda oradan bizi engellediğini gördük. Gelişmeleri tekrardan ekleyeceğim.

16 Aralık 2023 18:41

Şahıs 15/12/2023 in söz verip her zaman ki gibi yerine getirmedi. Süreç tamamen Hakem Heyeti ve Avukatımız tarafından devam edecektir. Kendisini haklı çıkartmak ve durumu düzeltmek için "şu anda yoldayım" çabaları bu sefer geçerli olmamıştır. Firmadan satın aldığımız ve ödemesini sağladığımız ürün için kaliteli ve düzenli hizmet alamadık ve makine çalışmamaktadır. Kişi tamamen günü kurtarmak için hal hareketler sağlamaktadır. Geçen hafta yeni makine sevk edecektir ancak bozuk olduğunu söyledi ve bunun için yemin etmişti. Gerekirse arkadaşımdan alırım yollarım dedi, bu tarz kişiler yüzünden ticaret güveni sarsılmaktadır. Adli makam gerekeni yapacaktır. İtimat etmeyin, para ödemeyin, ve güvenmemek gerekmektedir. Gerekli tüm belgeler bizde mevcut. Başkasının canı yanmasın.

30 Aralık 2023 20:42

Firma her zaman ki geçiştirmelere devam etmektedir. Yasal süreç şahsın kendisine değil babası üzerine başlatıldı. Sonucu bildireceğim.

Yorumlar(6)

Oğuzhan
Oğuzhan
11 Kasım 2024 12:21

Markası tam olarak nedir anlamadım. Çünkü bizde bir makine alacağız o yüzden başımız ağrımasın diye sordum

Ömer
Ömer
Benzer Şikayeti Var
10 Eylül 2024 14:07

Aynı kişiden yazıcı almıştım aynı yollardan bende geçmiştim. Babasına göndermiştim yazıcı ücretini. Yine babasına açtığım icra takibi sayesinde paramı mahkeme yoluyla alabildim. Firmasının ismini değiştirip yine ticarete devam ediyor. Güncelleme yapmak için yazıyorum bende. Firma ismi --- Prestij Büro makineleri --- Çankaya/Ankara

Benzer Şikayeti Var
16 Aralık 2023 18:52

Firma etik bir ticaret ahlakı içerisinde değil ve sürekli insanları oyalıyor kendine zaman kazandırıp müşterilerinin sabırlarını sınıyor kendini haklı çıkarma gayesi içerine giriyor sonrasında insanları kandırmakta yetkilere başvurumuzu yaptık sizlerde bu firmaya itibar göstermeyin. Gerekli mercilere başvurularınızı yapın.

Print Teknik Dijital Baskı Sistemleri Dijital Baskı Sistemleri Ankara Firmasıyla Yaşadığım Sorun

Serhat
2 Ekim 2023 15:36588

Print teknik dijital baskı sistemleri Ankara firmasından olduğunu söyleyen bir şahıs (b*** veya b****d**) adında takma i...

4 Destek3 Yorum

Print Teknik Dijital Baskı Sistemleri Plotter Yazıcı Mağduriyeti

27 Kasım 2023 23:30499

Merhaba, Ankara'dan B****** H** D**** ve babası B***** D**** adlı kişiler tarafından satın aldığımız plotter yazıcı ciha...

2 Destek6 Yorum

3D Printer Sorunlarına Çözüm Bulamayan Destek Ekibi

Sedat
7 Mart 2025 16:075.363

"Çok ilgilendiler. Yardımcı olmak için çabaladılar. Teşekkürler..."