Neşe sonuçtan memnun

Prima Premium Care 2 Yoğun Parfüm Kokusu

02 Ocak 2024 10:35
Neşe'nin Teşekkür Mesajı
“İlgilendiniz, teşekkürler süreç iyiydi ama sonuç kötü ne yazık ki. Bir daha Premium Care serisine güvenemeyeceğim. Temiz içerik diye pazarlanıp nasıl parfüm kokusu olur anlayamıyorum.”

1 Ocak 2024 tarihinde bilinen bir zincir marketten Prima Premium Care'in 2 numaralı bebek bezini aldım. Kullanmak için açtığımda paketten buram buram parfüm kokusu geldi. Bezler bildiğiniz parfüm kokuyor. Temiz içerikli ve pişik yapmıyor diye başka bir markadan Prima'ya geçmiştim fakat koku fazlasıyla rahatsız edici ve bezde kimyasal olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Kendim parfüm, kolonya vb. Dahi kullanmamaya özen gösterirken böylesine buram buram parfüm kokan bezi yeni doğan bebeğime bu şekilde kullanamam. Bez de diğer markalara göre oldukça pahalı ve parfüm hayal kırıklığına uğrattı. Marketten değiştirilmesini isteyeceğim fakat alacağım yeni paket de bu şekilde kokar mı, Pampers da aynı mı bilemiyorum ve markaya karşı güvensizlik yaşıyorum.

02 Ocak 2024 10:36

Ürüne dokununca bile elinize koku bulaşıyor, oldukça yoğun parfüm kokusu mevcut. Ürüne ait görseller de ektedir.

02 Ocak 2024 10:42 (Şikayetten 7 dakika sonra)
22 Ocak 2024 12:01

21 Ocak tarihinde zincir marketlerin birinden Prima Premium Care 2 60’lı aldım. Paketi açtığımda bezlerden parfüm kokusu geldi. Bezi açıp içini kokladığımda bezin içinde de aynı koku vardı. Daha önce aynı sorunu “aşırı parfüm kokusu” şeklinde yaşamıştım. Bu seferki o denli değil ama yine parfüm kokuyor yani kimyasal. Pişik yapmasın, temiz içerik diye yaşadığım sorundan sonra firma ilgilendiği için şans vermek istedim ama maalesef ki yine aynı sorunla karşılaştım. Prima Premium Care’ler neden böyle bilmiyorum, güvenim bu konuda sarsıldı. Bu ürüne karşı güvensizlik yaşıyorum, tam hayal kırıklığı.

22 Ocak 2024 13:22

Gülbin sonuçtan çok memnun

Gülbin
22 Mart 2024 18:04
"Şikayetimize gereken önem verildi ve çözüldü. Teşekkürler..."
Kemal sonuçtan çok memnun

Kemal
26 Şubat 2024 14:21
"Müşteri hizmetleri ilgilendi. Sanırım ürünleri inceleyecekler. Çözümleyeceklerini bildirdiler. İlgileri için teşekkür ederim."

Prima Bebek Bezinde Yoğun Parfüm Kokusu Sorunu

Merve